Pegasystems legt de customer experience lat hoog met zijn nieuwste Customer Service oplossing

Persbericht geplaatst door Influx PR op 13-11-2014
Pegasystems legt de customer experience lat hoog met zijn nieuwste Customer Service oplossing

De nieuwe applicatie stelt grote dienstverlenende organisaties in staat om beter met hun klanten om te gaan, de werknemerervaring te vereenvoudigen en mee te veranderen al naar gelang de business evolueert


Amsterdam, 13 november 2014 - Pegasystems Inc.(NASDAQ: PEGA) - de softwareleverancier met krachtige tools voor de digitalisering van organisaties, heeft zijn Customer Service applicatie grondig vernieuwd. Pegasystems' Customer Service oplossing stelt organisaties in staat hun klanten te bedienen via traditionele kanalen zoals telefoon, post, persoonlijk contact en via de nieuwe media als live chat, mobiele toepassingen, web self service met co-browse mogelijkheden en social media. Zelfs als klanten tussentijds wisselen van communicatiekanaal of apparaat kan de interactie in een later stadium worden vervolgd met behoud van de context. De customer service oplossing verhoogt de productiviteit van medewerkers door hen te voorzien van informatie vanuit alle kanalen in één uniforme toepassing. Hierdoor kunnen zij van het begin tot eind een consistente klantervaring bieden.

De applicatie biedt uitstekende case management functionaliteit die handmatige taken en achterliggende systemen koppelt zodat klantvragen snel kunnen worden beantwoord. De benodigde informatie wordt automatisch getoond, taken worden direct toegewezen aan de juiste medewerkers waardoor front- en backofficetaken naadloos in elkaar overgaan. Intelligente begeleiding helpt medewerkers te anticiperen op de behoeften van de klant, afhankelijk van de situatie. Met Pega Customer Service zijn veranderende zakelijke behoeften, zoals nieuwe producten, kanalen, devices, beleid en procedures, sneller en eenvoudiger te vertalen naar een altijd up-to-date customer service applicatie.

Pegasystems' Customer Service biedt nieuwe functionaliteit en technologieën afkomstig van de recentelijke acquisities van Mesh Labs en Firefly, waaronder:

 • Intuïtieve Interface - De nieuwe interface ziet er mooi uit en is bovendien krachtig genoeg om de complexiteit van customer service binnen grote organisaties te ondersteunen. Intelligente aanbevelingen leiden de customer service medewerker stap-voor-stap naar een gepersonaliseerde service-ervaring voor iedere klant.
 • Co-Browsing -Medewerkers van de klantenservice kunnen hun webpagina's of mobiele schermen real-time met klanten delen om gezamenlijk websites te bekijken, formulieren in te vullen of andere op internet technologie gebaseerde toepassingen direct te delen zonder additionele software hiervoor te downloaden. Bovendien kunnen zij klanten eenvoudiger door complexe interacties en transacties begeleiden. Pega Customer Service heeft de co-browsing technologie van Firefly naadloos ondergebracht binnen de Pega 7 technologie.
 • Social Engagement - Met behulp van natuurlijke taal- en tekstanalysemogelijkheden van de Mesh Labs technologie kunnen customer contact medewerkers reacties en meldingen van klanten op sociale netwerken beoordelen, interpreteren en actie ondernemen op kritische uitingen. Deze ‘conversaties' kunnen worden doorgestuurd naar de juiste teams om de sociale interacties te beheren en erop te reageren.
 • Mobiel - De Customer Service applicatie levert een optimale gebruikerservaring op smartphones en tablets voor functionaliteiten zoals mobiele chat, mobiele selfservice applicaties, mash-ups in bestaande mobiele apps en functieafhankelijke toegang tot informatie.
 • Kennis Management - De applicatie beveelt relevante, actuele informatie aan op basis van de interactie met de klant en beheert de volledige levenscyclus van die informatie, van creatie tot en met publicatie en archivering.
 • Pegasystems' Customer Service oplossing is gebouwd op het Pega 7 Platform. Pega's nieuwste visuele tools bieden organisaties de mogelijkheid om toepassingen eenvoudig te veranderen of uit te breiden conform hun strategische zakelijke behoeften. Voor configureren van nieuwe oplossingen hoeft geen code te worden geschreven en is daarom 6,4 keer sneller dan de traditionele applicatieontwikkeling met Java. Pega's schaalbaarheid zorgt ervoor dat de applicatie werkt conform de steeds veranderende behoeften van de hedendaagse gebruikers, business lines, geografische regio's en kanalen van bedrijven.

  "Klanten eisen een bevredigende, efficiënte en accurate service-ervaring via alle kanalen. Grote organisaties staan daarbij voor de uitdaging om hun systemen te blijven ontwikkelen en hun servicemedewerkers te trainen in het tempo van de snelle veranderingen", aldus Derk-Jan Brand, Directeur Pegasystems Benelux. "Pega Customer Service speelt hierop in door te anticiperen op de behoeften van klanten, door werknemers en klanten op een intelligente manier te begeleiden en door processen te automatiseren om de ervaring te kunnen leveren waar de huidige ‘connected' klanten behoefte aan hebben."

  Voor de redactie:

  Over Pegasystems
  Pegasystems' Build for Change® Platform vormt het hart van Better Business SoftwareTM. Het biedt zakelijke flexibiliteit en stelt toonaangevende organisaties in staat om de kloof tussen strategie en uitvoering snel te dichten en nieuwe kansen te benutten. Als erkend leider in Business Process Management (BPM), Dynamic Case Management, Multi-Channel Customer Relationship Management (CRM), Business Rules en Adaptive Analytics stelt Pegasystems zijn relaties op unieke wijze in staat om hun eindklanten te bedienen, operationele processen te vereenvoudigen en van verandering een voordeel te maken. Voor meer informatie: www.pega.com.

  Voor redactionele informatie:
  Influx PR - Gerline van Wijnen- tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

  deel deze pagina:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van Influx PR: