PFB Vanish, HET product tegen scheerirritatie, scheerbultjes en ingegroeide haartjess, krijgt een ni

Persbericht geplaatst door CRTEmotions op 09-08-2011
PFB Vanish, HET product tegen scheerirritatie, scheerbultjes en ingegroeide haartjess, krijgt een ni

Bergen op Zoom, 8 augustus 2011

PFB Vanish, HET product tegen scheerirritatie, scheerbultjes en ingegroeide haartjes, krijgt een nieuwe uitstraling!

In zeer korte tijd heeft PFB Vanish zich geprofileerd tot een product dat niet meer uit de cosmeticabranche is weg te denken.

Om PFB Vanish tot een topproduct te laten uitgroeien, is de verpakking ook van groot belang. Daarom kunnen wij u trots informeren dat binnenkort de verpakking van PFB Vanish gaat veranderen. De verpakking krijg een frisse, hedendaagse uitstraling, welke de consumenten nog meer zal aanspreken.

De inhoud (60ml en 120ml) en samenstelling van het product blijven ongewijzigd.

Het probleem:

Veel mensen kennen het probleem van ingegroeide haartjes, bultjes en scheerirritatie na het ontharen. Met name mensen met dik krullend haar, hebben na het ontharen last van een brandende huid, bultjes, infecties en ingegroeide haartjes.

Wanneer korte haartjes in de huid groeien kunnen kleine bultjes op de huid verschijnen hetgeen scheerirritatie, scheerbultjes, jeuk, infectie en ingroeiende haartjes tot gevolg kan hebben. De medische term voor deze aandoening is Pseudo Folliculitis Barbae, afgekort PFB.

De aanpak:

Met PFB Vanish zijn deze problemen verleden tijd! PFB Vanish is ontwikkeld om het ingroeien van haartjes, vervelende scheerbultjes en scheerirritatie na het ontharen te vermijden. PFB Vanish is geschikt voor mannen en vrouwen en kan over het hele lichaam worden aangebracht.

Het product is al vele jaren een succes in de Verenigde Staten. Sinds ruim 2 jaar is het ook verkrijgbaar in Nederland en ligt het in ca. 800 winkels in de schappen (onder andere bij DA, DIO drogisterijen en Gezond en Welwinkels). Daarnaast wordt het door bijna alle online drogisterijen verkocht.

Tot voor kort waren er geen producten die dit probleem aanpakten. PFB Vanish is het enige product in zijn soort dat in 97% van de gevallen helpt. Een ware revolutie op dit gebied!

PFB Vanish is verkrijgbaar in een elegante roller in twee verschillende maten. De 60ml roller heeft een adviesverkoopprijs van €12,95, de 120ml roller heeft een adviesverkoopprijs van €19.95.

"In deze prijsklasse was er tot voor kort nog geen product te koop wat het probleem werkelijk aanpakt", aldus gerenommeerde detaillisten.

Maar nu is er een oplossing: PFB Vanish

Meer informatie over het product is te vinden op www.pfbvanish.nl.

=====================================================================

Alleen voor journalisten: Voor meer informatie kunt u zich wenden tot CRT Emotions. info@pfbvanish.nl, Tel.: +31-164 231 109

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van CRTEmotions: