Piet! de weerapp van Piet Paulusma nu ook voor Windows Mobile

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 18-04-2012

De succesvolle weerapp van Piet Paulusma is nu ook verkrijgbaar voor Windows Mobile. Eerder was deze al uitgebracht voor iPhone en Android. Er zijn al meer dan 50.000 gebruikers die de gratis app hebben gedownload. De iPhone-versie wordt beoordeeld met een 4+ en de Android-versie met een 4. Piet! de weerapp van Piet Paulusma is gratis te downloaden in de appstore van Windows Mobile.

De versie voor Windows Mobile heeft exact dezelfde toepassingen als de eerdere versies. Zo wordt er gebruik gemaakt van GRIB-kaarten. Door een paar simpele lijnen zie je de luchtstroom, de luchtdruk en of het boven of onder het vriespunt is. Verder is er zowel een landelijke als een lokale weersverwachting. De informatie komt van tal van Nederlandse weerstations. Het vertelt o.a. iets over zon, temperatuur, neerslag, windrichting en luchtdruk. Ook zijn er verschillende activiteiten waarvoor een weercijfer wordt gegeven. Het gaat dan om BBQ-weer, terrasweer, golfweer, fietsweer, zeilweer en wandelweer. Radarbeelden laten de verwachte neerslag zien tot twee uur vooruit. Tot slot is Piet! uitgerust met leuke toepassingen zoals een soundboard en een strip waarin Piet de hoofdrol speelt.

Piet! is ontwikkeld door Gemoro en bvManagement en is te downloaden in de appstores van Windows Mobile, Apple en Android.

Voor de redactie:

Meer informatie bij Herman Opmeer (Opmeer PR & Communicatie)