Pilates groepslessen in Zoetermeer in wijk Noordhove!

Persbericht geplaatst door pilatessonsbeek op 11-12-2012
Pilates groepslessen in Zoetermeer in wijk Noordhove!
Groepslessen in een ruime zaal

Vanaf 5 januari 2013 worden de Pilates groepslessen op de mat worden op zaterdagochtend gegeven in een ruime, comfortabele zaal met spiegels in buurthuis 't Span (Sullivanlijn 31, wijk Noordhove) in Zoetermeer.
Pilates o.l.v. Marjolein van Pilates Studio van Sonsbeek zorgt gegarandeerd voor lichamelijke transformatie en blijvende resultaten!
Een groepsles volgens de klassieke Pilates methode is van hoge kwaliteit, effectief, verantwoord en veilig en levert voor elke deelnemer een geweldige workout op.
De groepsgrootte is maximaal 12 mensen en in principe geschikt voor iedereen; van jong tot oud, van stijf tot soepel en van fit tot ongetraind. Het is zelfs uitermate geschikt voor diegenen met bijvoorbeeld blessures, reuma, rugklachten enzovoort.

Klasse materiaal

In de lessen wordt gewerkt met Therabands, ballen, PowerCircles en lichte gewichtjes die de oefeningen ondersteunen en/of uitdagen. De prachtige matten zijn van een aparte klasse: ze zijn groot, hygiënisch, stevig, verend en 1,5 cm dik! De matten worden na elke les gereinigd. U hoeft geen handdoek mee te nemen om op te liggen, tenzij u van de instructeur de tip krijgt om het op te vouwen om bijvoorbeeld te gebruiken als verhoging tijdens het zitten.

Veilig en verantwoord

Marjolein is volledig op u gericht; zij zal zelf niet mee doen met de oefeningen, tenzij het de instructie ondersteunt, maar juist voortdurend bezig zijn om de oefeningen volgens de juiste techniek te laten uitvoeren. Daardoor zal zij voor iedereen oog hebben en er nauwlettend op toezien dat de oefeningen op de juiste manier worden gedaan. Verkeerde techniek kan bijvoorbeeld belastend zijn voor bijvoorbeeld de rug. De oefeningen worden stap voor stap aangeleerd en op ieders niveau aangepast!
De lessen worden zo aangeleerd en ondersteund met schriftelijk materiaal, zodat er thuis ook op de mat kan worden geoefend. Zo heeft u de beste garantie om uw doel te bereiken!

Lichaamsverandering

Elke minuut in de les wordt besteed aan de Pilates beoefening, maar ook buiten de groeplessen zal u profijt hebben van de Pilates! Tijdens het dagelijks leven hoort u Marjolein nog instructies geven over uw houding en u voelt nog haar hand op uw rug waarmee zij een correctie gaf. Dit heeft tot gevolg dat u de hele dag op uw houding gaat letten en ontdekt welke bewegingen beter vermeden kunnen worden.
Pilates groeit in uw lijf wat resulteert in een dramatische lichaamsverandering!

Waar?

De groepslessen worden gegeven in een ruime zaal met grote spiegels in buurthuis 't Span. Het adres is: Sullivanlijn 31, Zoetermeer. De zaal is op een paar honderd meter afstand van de Pilates Studio van Sonsbeek op de Lijnbaan. Alles in het gebouw is gelijkvloers en na of voor de les kunt u in een andere ruimte even uitpuffen en met elkaar (na)praten.
Bewoners uit Zoetermeer kunnen het makkelijk "befietsen" en de mensen die uit de regio komen met de auto, kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein van het winkelcentrum en op andere plaatsen in de buurt van het gebouw. Er is een bushalte vlakbij; neem de Stadslijn 70. De RandstadRail heeft geen halte in Noordhove, maar als u bij halte Leidsewallen uitstapt, is het een kwartiertje lopen naar 't Span.

Intake

Zonder intake kunt u niet deelnemen aan de les. Tijdens de intake vult u een persoonlijk intakeformulier in. Het intakeformulier kan ook naar u worden gemaild en thuis worden ingevuld. U meldt welke doelen u wilt behalen en U bepaalt samen met Marjolein het eigen traject. Mocht u fysieke klachten hebben, dan is het soms aan te raden om eerst diverse Personal Trainingen in de Pilates Studio van Marjolein te volgen. Het is zeer belangrijk om de Pilatesbeoefening volgens de juiste techniek uit te voeren.

Aanmelden

Aanmelden gaat via info@pilateszoetermeer.nl, maar U kunt ook bellen: 06-13426131.

Tarieven en tijden

De les duurt 55 minuten. Rittenkaarten zijn beduidend voordeliger dan losse lessen. Lees alstublieft ook dealgemene voorwaarden goed door!

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag - - - - 08.30 - - - - 09.30 - - - - 10.30 -

Diverse opties Sessie-prijs Rittenkaart Losse les €13,- - 5-rittenkaart €12,50 €62,50 10-rittenkaart €11,50 €115,- 20-rittenkaart €10,- €200,- Kleding en andere zaken

Trek gemakkelijk zittende kleding aan, maar het liefst moet deze niet te los om het lichaam zitten. De instructeur moet in staat zijn om de lichaamshouding voortdurend goed te kunnen observeren. Het is het veiligst om te werken op (schone!) blote voeten of met sokken met een anti-slipzool.
Neem een bidon of een waterflesje mee, want U kunt water tappen uit de kraan. In het buurthuis kunt u niet douchen.

Klassieke principes

Iedere klant is gewaarborgd van een training die volgens de klassieke protocollen wordt gegeven. Elke training wordt gegeven vanuit de principes:

  1. Ademhaling
  2. Concentratie
  3. Centrering
  4. Controle
  5. Precisie
  6. Flow

© Marjolein van Sonsbeek

Voor de redactie:

Vanaf 5 januari 2013 starten Pilates groepslessen op de mat in het buurthuis 't Span in de wijk Noordhove in Zoetermeer. De lessen zijn van hoge kwaliteit, maar toch voordelig. De groepsgrootte is beperkt tot 12 deelnemers. De resultaten zijn spectaculair.

deel deze pagina: