Pilgerbags.com haalt twee nieuwe merken naar Europa Stijlvolle cameratassen van Pompidoo en THEIT nu

Persbericht geplaatst door Pilger Bags op 05-05-2011
Pilgerbags.com haalt twee nieuwe merken naar Europa Stijlvolle cameratassen van Pompidoo en THEIT nu

HILVERSUM, 5 mei 2011 – Je wilt je spiegelreflexcamera, lenzen, flitsers en andere benodigdheden veilig en praktisch opbergen in een stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige modieuze cameratas. Eindelijk kan dat! Pilger Bags is een webwinkel voor design cameratassen en heeft nu het assortiment uitgebreid met de merken THEIT uit Canada en Pompidoo uit Letland.

Silvia Pilger, eigenaar van Pilger Bags: "Ik wil de beste en meest uitgebreide leverancier op het gebied van design cameratassen van Nederland zijn. We zijn in februari begonnen met een zeer divers assortiment, met merken als Kelly Moore, Ketti Handbags en Epiphanie. Nu kunnen we al uitbreiden met THEIT uit Canada en het luxe merk Pompidoo. Deze tassen zien er niet alleen goed uit, de beschermlaag binnenin de tassen beschermt je fotospullen en andere gadgets tegen stoten en krassen. Ze hebben een praktische indeling en zijn allemaal van een zeer goede kwaliteit”.

Van alle stijlvolle cameratassen die je bij Pilger Bags kunt bestellen is The Bossi van THEIT wel de meest Diva-achtige tas. Toch heeft ook deze tas alle voordelen van een gangbare cameratas. Nicole Fajaro, de vrouw achter THEIT, heeft jarenlang als stewardess de wereld over gevlogen. Als ze op pad was voor haar werk nam ze ook altijd de tijd om te fotograferen. Ze vond het jammer dat ze nergens ter wereld een mooie, maar toch praktische cameratas kon vinden die bij haar eigen stijl paste. Dus ontwierp ze zelf haar ideale tas. In 2010 werd haar droom waar. De tassen vliegen nu haar opslagruimte uit en daarom zijn we erg blij dat we er nog een aantal hebben kunnen bemachtigen.

Pompidoo is het merk van de Letlandse fotografe Irina Kuzmina. Irina specialiseert zich onder andere in mode- en bruiloftsfotografie. The Cologne Bag van Pompidoo is gemaakt van erg fijn en soepel runderleer. Aan dit merk kun je duidelijk zien dat een professionele fotografe achter het ontwerp zit. De tas is helemaal naar eigen inzicht in te delen en er zijn afsluitbare vakjes voor kleine accessoires. The Cologne Bag is niet alleen er mooi en modieus, maar dus ook makkelijk in gebruik. Je lenzen en andere benodigdheden zijn goed toegankelijk. Ook kun je naast je cameraspullen nog een iPad of mini laptop in een apart vak meenemen. De kleuren van de tassen passen helemaal bij de modetrends van nu: Lipstick-rood, Wit en Beige.

Je camera heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

Silvia Pilger (1972) is televisiejournalist en startte naast haar gewone werk in de zomer van 2010 met de voorbereidingen van Pilger Bags. Twee maanden geleden is ze online gegaan met haar cameratassenwinkel. Ze duikt daarmee diep in de trend van de niche webwinkels die momenteel booming is. “Online kun je jezelf beter onderscheiden door te specialiseren. Door de diversiteit aan merken in mijn collectie kan ik met mijn webwinkel echt iets unieks bieden, voor verschillende doelgroepen die een gemeenschappelijke passie delen: fotografie.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE:

Neem voor meer informatie over www.pilgerbags.comen voor beeldmateriaal contact op met Silvia Pilger via

T: 06-55734724 of info@pilgerbags.nl

Volg Silvia op twitter: @pilgerbags en via haar blog: www.silvitanova.blogspot.com

deel deze pagina: