PinkandGreen duurzame cadeaus

Persbericht geplaatst door Grassys op 23-09-2013

PinkandGreen cadeaus biedt een groot assortiment duurzame cadeaus aan via pinkandgreen.nl

Duurzame cadeaus voor jezelf of voor een ander! Wil je iemand een cadeau doen of jezelf is verwennen? PinkandGreen biedt een groot assortiment duurzame herbruikbare producten, fairtrade prodcuten en producten gemaakt van gebruikte of recyclede materialen. Voorbeelden van productgroepen zijn: herbruikbare waterflessen, koffiebekers, babyflessen, thermosflessen en lunchboxen. PinkandGreen biedt ook divers educatief speelgoed, het leuke duurzame cadeau voor kinderen.

Cadeau voor hem. Leuke en duurzame cadeaus voor hem. Verras hem met een duurzaam cadeau, een portemonnee, herbruikbare waterfles, laptop sleeve om een paar voorbeelden te noemen.

Cadeau voor haar. Leuke en duurzame cadeaus voor haar. Verras haar met een duurzaam cadeau, een tas of leuke waterfles en lunchbox om een paar voorbeelden te noemen.

Kraamcadeaus. Wat is nu een leuk Kraamcadeau? Een leuk en duurzaam baby cadeau voor een jongen of meisje. Wij bieden onder anderen de volledige lijn van Organic Kidz aan.

Speelgoed
Duurzaam en educatief speelgoed van merken als 4M Green science & Green Creativy en Makedo zijn erg leuke cadeaus voor kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen leren zo op een innovatieve en leuke manier om te gaan met natuur & milieu.

Nieuwsgierig? Kijk snel op pinkandgreen.nl de webshop voor duurzame cadeaus.