PINKandGREEN.nl presenteert, Again & A-gain eco tasjes

Persbericht geplaatst door PINK and GREEN op 25-02-2011
PINKandGREEN.nl presenteert, Again & A-gain eco tasjes

Plastic zakjes in supermarkten en andere winkels zijn voor veel duurzame consumenten een doorn in het oog. Dankzij de samenwerking tussen PINK and GREEN en Made Sustained, een Nederlandse importeur van milieubewuste artikelen, is er een oplossing: de herbruikbare tasjes van het merk Again & A-gain. De tasjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, voor groenten, fruit, of brood.

De herbruikbare tasjes van Again & A-gain hebben vele voordelen. De lichtgewicht, ademende netstructuur zorgt voor een goede luchtcirculatie. Omdat dit niet verstikkend werkt, blijven de producten langer vers, en je kunt ze gerust bewaren in de koelkast. Dankzij de structuur is de inhoud van de tasjes goed zichtbaar, wat makkelijk is bij het afrekenen. Ook is rekening gehouden met de gebruiksduur. De tasjes kunnen meegewassen worden in de wasmachine, en gaan hierdoor vele rondes mee. De tasjes zijn tevens geschikt voor kleine losse artikelen zoals snoep, los speelgoed en knijpers.

Uitvoeringen

De herbruikbare tasjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen; Take4bread, Take5nets, Take5bags en Take5again.Een set van vijf groene groente- en fruitzakjes (Take5nets) kost € 5,90 euro. Ook kan je kiezen voor een stijlvolle zwarte boodschappentas, die geleverd wordt met vier zwarte groente- en fruitzakjes. Deze combinatie (Take5again) heb je al voor € 8,90 euro.

Het assortiment van Again & A-gain is te koop via onze webshop www.PINKandGREEN.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martha Kuiken-Visser 0517-413606 of info@pinkandgreen.nl

deel deze pagina: