Plus Projects viert tweede lustrum met goede doelen actie

Persbericht geplaatst door Marjolein26 op 23-07-2015
Haagse jeugd volgt Bliksemstage via JINC
Het Haagse subsidieadviesbureau Plus Projects bestaat tien jaar. In plaats van cadeaus vraagt het bedrijf haar relaties om een bijdrage voor het goede doel.

Op 22 augustus nodigt Plus Projects haar relaties uit voor een spetterend lustrumfeest tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen. Ruim honderd gasten zijn die avond aanwezig om samen met Plus Projects de volgende tien jaar feestelijk in te knallen!

In plaats van cadeaus vraagt Plus Projects al haar gasten een donatie te doen ten behoeve van Stichting Wielewaal. Wielewaal organiseert jaarlijks voor ruim 2.500 mensen met een beperking een mooie vakantie. Er is creativiteit en inzet noodzakelijk van ruim 2.500 (!) vrijwilligers om deze deelnemers dezelfde dingen te laten doen als gezonde mensen ook doen. En de hulpmiddelen die daarvoor nodig zijn, zoals tilliften en rolstoelen, zijn kostbaar. Alle donaties komen dan ook ten goede aan de aanschaf van deze hulpmiddelen.

Plus Projects zal zich daarnaast samen met JINC inzetten voor de Haagse jeugd. JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Elk kind heeft dromen en talenten, maar als je opgroeit in een omgeving met weinig rolmodellen en veel werkloosheid, krijg je nauwelijks kans om deze waar te maken en sta je er vaak alleen voor. De medewerkers van Plus Projects zullen JINC helpen met het opzetten van activiteiten zoals sollicitatietrainingen voor de Haagse jeugd.

“Mensen helpen en een win-win-win situatie creëren voor alle betrokken partijen is onze visie. Wij zien kansen en willen dromen van onze relaties helpen realiseren door het aanvragen van subsidie. Wij zochten een goed doel dat hierbij past. Hiervoor hebben we ons netwerk via social media om ideeën gevraagd” aldus Marjolein Nijhuis van Plus Projects. Dat leverde maar liefst negentig aanmeldingen op! “Daaruit hebben wij de stichting Wielewaal en JINC geselecteerd om te gaan ondersteunen. Het voelt supergoed dat wij op deze manier ons steentje bij kunnen dragen voor het goede doel!”
deel deze pagina: