Polderruiter naar NK dressuur

Persbericht geplaatst door BodeMedia op 15-02-2012
Polderruiter naar NK dressuur

Emmeloord – Eline Nijhof van rijvereniging Noordoostpolder is afgelopen weekeinde regiokampioen dressuur geworden in Marienheem met Lucky Lady. Uitgerekend op de dag dat ze zich presenteerde met haar nieuwe sponsor Martis Wijnen uit Bant. Nijhof en Lucky Lady mogen nu meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen op 3 maart in Ermelo.

Martijn Kramer van Martis Wijnen was voor de eerste keer mee met de talentvolle Eline. 'Er heerste een gemotiveerde en vooral gepassioneerde sfeer in het team van de familie Nijhof. Geweldig om te zien hoe zij er mee bezig zijn, van voorbereidingen tot uitvoering en de verzorging na de wedstrijd. Alles moet kloppen en timing speelt hierbij een grote rol, heb ik kunnen zien', vertelt hij.

Martis Wijnen presenteerde zich tijdens de regiokampioenschappen als kledingsponsor van Eline. 'Samen met ook Lucky Lady heerste er een echt teamgevoel', verzekert Kramer. Toen de titel binnen was kon hij een fles bubbels ontkurken om te proosten op de winst en de komende Nederlandse kampioenschappen.