Prepaid bellen met gratis simkaart

Persbericht geplaatst door jipkoot op 03-01-2012

Waarom nog een simkaart kopen om vervolgens fikse bedragen te betalen om te bellen en te sms’en? Het is nu mogelijk om een gratis simkaart te bestellen en tegen zeer lage tarieven te bellen naar al uw contacten in binnen- en buitenland.

Lage tarieven

Een gratis simkaart alleen is natuurlijk nog niet genoeg, want u hebt niets aan een kosteloze kaart als uw portemonnee vervolgens omgekeerd moet worden vanwege torenhoge tarieven. Daarom biedt Lebara lage tarieven voor al haar nationale en internationale diensten. ‘Op een voordelige wijze uw vrienden en familie dichterbij brengen’ dat is het motto van Lebara. Internationale gesprekken starten al vanaf €0,09 bij Lebara.

Voor deze lage tarieven krijgt u een kwalitatief hoogwaardig netwerk terug. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. Hiermee wordt een perfecte dekking in Nederland en in het buitenland gegarandeerd.

Voordelen prepaid bellen

Prepaid bellen met een gratis simkaart heeft veel voordelen. Zo betaalt u alleen voor kosten die u daadwerkelijk verbruikt. U hebt volledig zicht op uw belgedrag en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, zoals dat bij abonnementen wel geregeld het geval is.

Extra voordeel

Naast de gratis simkaart en de lage tarieven van Lebara, krijgt u nog meer voordeel. Waardeert u uw beltegoed op met €10, - of €20, -? Lebara verdubbelt het bedrag voor u, zodat u nog meer kunt bellen en sms’en. Wanneer u in één keer €50, - opwaardeert, wordt u bovendien beloond met €60, - extra beltegoed.

Gratis simkaart bestellen

Een gratis simkaart bestellen kan gemakkelijk via de website van Lebara. Dit kan uiteraard alleen door meerderjarigen worden gedaan. U vraagt de kaart simpelweg aan door een aantal persoonsgegevens in te vullen. Binnen 10 werkdagen wordt de kaart bij u thuis afgeleverd. Na activering en opwaardering van het beltegoed, is de gratis prepaid simkaart klaar voor gebruik. Voordelig en zonder voorwaarden bellen, wordt zo voor iedereen mogelijk.

deel deze pagina: