Prevent-IT en NetEyes gaan samen verder

Persbericht geplaatst door preventit op 14-08-2013
De ICT-dienstverlener Prevent-IT gaat per 1 juni samenwerken met NetEyes. De organisatie zal bedrijven bijstaan in ICT-vraagstukken. NetEyes zal zijn naam behouden en de medewerkers blijven in dienst. Beide partijen zijn van mening dat de kwaliteit van de medewerkers en de dienstverlening ondanks de overname gegarandeerd blijft.
De samenwerking met NetEyes zorgt ervoor dat Prevent-IT zich versterkt met medewerkers die over veel ICT-ervaring binnen de markt van lokale overheden beschikken. Een groot aantal gemeenten zijn al klant. De klanten van NetEyes hebben ook hun voordeel met de uitgebreide expertise van Prevent-IT. De samenwerkingen van de bedrijven zorgt ervoor dat ze hun klanten beter van dienst kunnen zijn. Op de oprichters Stephan Muskens en Frans Wulms na, blijven alle medewerkers van NetEyes in dienst.
Er is een grote match tussen de kennis en cultuur van Prevent-IT en NetEyes. De bedrijven hechten veel waarde aan een open en persoonlijke aanpak. Ook staan de waardes voor een blijvende, strategische en persoonlijke relatie met hun klanten voorop. Andere waardes waar de oganisaties zich aan hechten is communicatie, service en het nakomen van afspraken. Door deze overeenkomsten passen de organisaties bij elkaar.
In twaalf jaar tijd heeft Prevent-IT zich ontwikkeld tot een bedrijf met veel expertise over ICT en bezit een groot aantal certificeringen, zoals op het gebied van virtualisatie. De klanten kunnen gebruik maken van een uitgebreid diensten- en servicepakket waar Prevent-IT over beschikt. De services en diensten zijn in een lijn met de nieuwste technische ontwikkelingen.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Bart Gort, commercieel directeur van Prevent-IT, via bart@prevent-it.nl

deel deze pagina: