Preventief optreden met een veiligheidsbelijning

Persbericht geplaatst door Floris op 09-04-2015
Voorbereid zijn op onverwachte situaties

Het overzicht verliezen in de werkplaats of in openbare gelegenheden is een veelgehoorde oorzaak van persoonlijk letsel en financiële schade. Met als gevolg dat er ongewilde scenario’s denkbaar zijn zoals productiviteitsverlies, rechtsgedingen en in het allerergste geval dodelijke ongevallen. Per jaar moeten duizenden mensen worden behandeld in het ziekenhuis als gevolg van een dergelijke onvoorziene situatie. Onvoorzien, maar voor een groot gedeelte wel te voorkomen met het aanbrengen van een veiligheidsbelijning.

Preventief werken met een veiligheidsbelijning

Een veiligheidsmarkering in en rondom uw magazijn, parkeergarage of fabriekshal is van cruciaal belang om duidelijkheid te scheppen. Pas wanneer volledig helder is welke gebieden kunnen worden beschouwd als looproutes en welke gedeeltes benut mogen worden door bijvoorbeeld de heftruck, kan er gesproken worden van een veilige werplek. Door de toepassing van een simpele, maar tegelijkertijd duidelijke veiligheidsbelijning, ontstaat er meer overzicht en kan het logistieke proces profiteren van een betere doorstroming.

Kunnen rekenen op een uitstekende totaaloplossing

Door de juiste balans van kennis, ervaring, mankracht en gebruikte middelen zijn we in staat om een uitstekend totaaloplossing aan te bieden. We zijn specialist in de aanbrenging van belijningen op onder meer parkeerterreinen, distributiecentra, parkeergarages, bedrijfsterreinen, fabriekshallen, magazijnen en sportvelden. Naast belijningen die vanuit het veiligheidsaspect worden geplaatst, kunnen we u voorzien van aanvullende diensten.

Diverse aanvullende mogelijkheden

Heeft u een speciale opslaglocatie dat gemarkeerd dient te worden? Denk hierbij onder meer aan buitenlocaties voor pallets met bijbehorende locatienummers voor uw opslagadministratie. Verder kunt u zelf ook altijd een realiseerbaar ontwerp aandragen zodat deze gezamenlijk met u bekeken en gerealiseerd kan worden.

» Wilt u gericht geadviseerd worden over veilige en duurzame veiligheidsbelijning? Wilt u daarbij kunnen rekenen op jarenlange ervaring en expertise? Van den Berg Markeringen adviseert u graag over alle richtlijnen en denkt graag met u mee over een veilige oplossing.