Previder behaalt drie ISO-certificaten

Persbericht geplaatst door Influx PR op 03-04-2012
Previder behaalt drie ISO-certificaten

Datacenter voldoet aan eisen voor kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging

Hengelo, 3 april 2012 Previder, specialist in hoogwaardige services op het gebied van Datacenter, Cloud Hosting, Connectivity en ISP, is officieel gecertificeerd voor ISO 9001, 14001 en 27001. Daarmee is Previder een van de weinige datacenters die tegelijkertijd voor de normen op het gebied van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging erkend wordt.

Ewald Lucas, commercieel manager van Previder: “Wij zijn trots dat we de certificering op drie vlakken tegelijkertijd succesvol hebben doorlopen. Met de certificaten kunnen we aan bestaande en potentiële klanten laten zien dat we een bedrijf zijn dat constante verbetering nastreeft.Voor ons zijn de certificaten een stimulans om kritisch te blijven kijken naar onze werkprocessen en te blijven zoeken naar mogelijkheden om het nog beter te doen. Het certificeringstraject heeft in ieder geval een aantal verbeterpunten aangetoond.”

Previder is gecertificeerd door BSI Group. Hans Breuker, senior manager bij deze certificerende instelling: “’Adel verplicht’ is het spreekwoord en bij een nieuw datacenter mag ook worden verwacht dat aan de recente stand der techniek wordt voldaan. Dit is de situatie zoals wij deze bij Previder hebben aangetroffen, maar het gaat niet uitsluitend om technologie. De bedrijfsvoering is eveneens zodanig ingericht dat aan de eisen voor kwaliteit, milieu en het beveiligen van informatie wordt voldaan. Previder, proficiat!”

De ISO-normeringen komen hierop neer: ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het’. Previder biedt zijn klanten met deze drie certificaten zekerheid op zowel het gebied van kwaliteit en milieu als informatiebeveiliging.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en verreweg 's werelds bekendste kwaliteitssysteem. Het wordt momenteel gebruikt door ruim driekwart miljoen organisaties in 161 landen. ISO 9001 is gericht op het continue monitoren en verbeteren van de kwaliteitsaspecten van de bedrijfsprocessen.
ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. ISO 14001-certificering betekent dat de organisatie voldoet aan de internationale norm met een procesbeschrijving voor controle en verbetering van milieuprestaties.
ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiligingsmanagement. Organisaties met deze certificering voldoen aan de eisen op het gebied van beveiliging van waardevolle bedrijfsgegevens.

Voor de redactie:

Previder, Barnsteenstraat 15, 7554 TC Hengelo, telefoon: 088 - 332 33 33,
e-mail: info@previder.nl, website: http://www.previder.nl

Over BSI Group
Sinds de oprichting in 1901 is BSI Group uitgegroeid tot een wereldwijde onafhankelijke organisatie voor certificering en beoordeling van managementsystemen gebaseerd op standaarden. Als het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld telt BSI Group ruim 2250 medewerkers in 50 vestigingen en 66.000 klantlocaties verspreid over meer dan 100 landen. BSI is in Nederland geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie.

Over Previder
Previder staat voor het leveren van virtual services en stabiele infrastructuren gefaciliteerd vanuit hypermoderne eigen datacenters. Met alle mogelijkheden om op te schalen en te innoveren. Previder werkt nauw samen met geselecteerde partners. Samen met automatiseerders, Internetprofessionals, Independent Software Vendors en Internet Service Providers ontwikkelt Previder slimme oplossingen en verkent ze nieuwe markten en mogelijkheden. Het TIER3+ datacenter is ISO-gecertificeerd, carrier-neutraal en ligt 19 meter boven NAP. Meer informatie over Previder is te vinden op www.previder.nl.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Corrie Lalkens, tel: 055 - 3663034, e-mail: previder@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: