Previder introduceert nieuw partnerprogramma

Persbericht geplaatst door Influx PR op 06-05-2011
Previder introduceert nieuw partnerprogramma

Hengelo, 6 mei 2011 Previder, specialist in hoogwaardige services op het gebied van Datacenter, Cloud Hosting, Connectivity en ISP, heeft met het Previder Partner Network een nieuw en helder partnerprogramma geïntroduceerd. Het programma is gericht op innovatieve ICT-professionals die datacenter- en clouddiensten willen opnemen in hun portfolio. Het programma biedt partners niet alleen een zeer interessant verdienmodel, maar omvat ook technische en commerciële ondersteuning.

ICT-professionals zoals automatiseerders en softwareontwikkelaars (ISV’s) zien het ICT-landschap veranderen. ICT wordt steeds vaker niet meer in kantoren geplaatst, maar in datacenters of in de cloud. Dit betekent een aanzienlijke wijziging in het huidige businessmodel van ICT-professionals die gewend zijn deze diensten op locatie te leveren. Door een volledige focus op datacenter- en clouddiensten biedt Previder een basis die partners in staat stelt succesvol te blijven door naar een nieuw businessmodel te groeien.

Automatiseerders
Door de opkomst van cloud computing worden minder hardware, software en supportcontracten verkocht en lopen marges terug. Previder helpt automatiseerders om zelf diensten vanuit het datacenter of de cloud aan te bieden en daar een gezonde businesscase mee te bouwen, met wederkerende marges tot 40%.

ISV’s
ISV’s hebben behoefte aan een betrouwbaar en stabiel hostingplatform waarop hun software bereikbaar is. Previder biedt dit middels public- en private cloudomgevingen die geleverd worden vanuit haar eigen datacenters. Er zijn diverse niveaus van technische ondersteuning die via korte lijnen bereikbaar zijn.

Previder Partner Network
Volgens Ewald Lucas, commercieel manager bij Previder, is zijn organisatie de enige partij met een breed portfolio die volledig gericht is op het indirecte kanaal. “We zijn dus afhankelijk van het succes van onze partners. Daarom ondersteunen we de partner bij het maken van een winstgevende businesscase. We gaan ook helpen bij het genereren van leads en zorgen voor opleiding van de medewerkers van onze partners.” Een partner kan kiezen uit verschillende distributiemodellen, waardoor de diensten desgewenst onder eigen naam (whitelabel) verkocht kunnen worden. Partners kunnen de Select, Premium en Excellence Status behalen en daarmee profiteren van scherpere prijzen en meer ondersteuning.

Breed portfolio
Previder levert diensten die nauw aansluiten bij de wensen van ICT-professionals:

 1. Datacenters
  In 2010 heeft Previder twee nieuwe, energiezuinige datacenters gebouwd. De hoofdlocatie onder de naam PDC2 is met een oppervlakte van 2500m2 het grootste carrier neutrale datacenter buiten de Randstad.
 2. Cloud Hosting
  De public- en private cloudomgevingen van Previder zijn gebaseerd op techniek van de marktleiders op dit gebied: Cisco, Netapp en VMware.
 3. Connectivity
  Previder bezit haar eigen datanetwerk en levert verbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland. Via dit netwerk kunnen klantlocaties aangesloten worden op de datacenters en het internet.
 4. ISP-services
  Previder biedt onder andere domeinregistratie, webhosting, managed hosting, e-mailservices, online backup en diverse storageoplossingen.

Previder, Barnsteenstraat 15, 7554 TC Hengelo, telefoon: 088 - 332 33 33, e-mail: info@previder.nl, website:http://www.previder.nl.

Over Previder
Previder staat voor het leveren van virtual services in de breedste zin van het woord. Vanuit de hypermoderne datacenters levert Previder complete en stabiele infrastructuren volgens de nieuwste technieken, met alle ruimte om op te schalen en te innoveren. Previder opereert in de markt volgens het partnermodel: diensten worden uitsluitend via geselecteerde partnerbedrijven aangeboden. In nauwe samenwerking met deze partners, met name automatiseerders, Internet professionals, Independent Software Vendors en Internet Service Providers, ontwikkelt Previder hoogwaardige oplossingen en verkent nieuwe markten en werkvormen. Het TIER3+ datacenter is ISO27001 gecertificeerd, carrier neutraal en ligt 14 meter boven NAP.

Voor redactionele informatie, interviewmogelijkheden en illustratiemateriaal:
Influx PR, Jakob Brons / Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, e-mail: previder@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: