Primeur: eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer

Persbericht geplaatst door Boekingen op 24-09-2013
Primeur: eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer

Reissite Boekingen.nl slaat handen ineen met cruiserederij Select Voyages

Liefhebbers van riviercruises uit de noordelijke provincies hoeven voortaan niet ver meer te reizen: voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis vertrekt er volgende maand een Rijncruise vanuit een noordelijke provincie. Een primeur die de haven van Lemmer ten deel valt. Donderdag 24 oktober koerst het cruiseschip MS Serenade 1 vanuit Lemmer naar de Rijn.

Speciaal voor riviercruiseliefhebbers uit de noordelijke provincies is nu een Rijncruiseopgezet met start en einde in de Friese haven Lemmer. Uniek, want nog nooit eerder vertrok een riviercruise vanuit een noordelijke provincie. De eerste afvaart op donderdag 24 oktober vertrekt vanuit Lemmer naar Arnhem, Keulen, Koblenz, Boppard, Mainz, Rüdesheim en Düsseldorf, om een week later weer te eindigen in Lemmer. Er is voor de reizigers tevens een eigen pendelservice opgezet met diverse opstappunten in Groningen en Friesland. De rijncruise vanuit Lemmer is een uniek initiatief van reiswebsite en riviercruiserederij Select Voyages.

De achtdaagse Rijncruise wordt gevaren met het cruiseschip MS Serenade 1. Dit grote, 5-sterren riviercruiseschip beschikt over 68 cabines verdeeld over 3 dekken en luxe faciliteiten als lounge en bar, een restaurant, een Captains Club met bibliotheek, een klein winkeltje, een sauna en fitnessruimte en een groot zonnedek met comfortabele ligstoelen. In totaal biedt de reis ruimte aan 136 passagiers. Geïnteresseerden kunnen de reis boeken op www.boekingen.nl/riviercruise.

Voor de redactie:

De eerste riviercruise met vertrek uit Lemmer is tot stand gekomen door de samenwerking van Boekingen.nl met riviercruiserederij Select Voyages. Boekingen.nl is gevestigd in Groningen en ontstaan vanuit een goede samenwerking tussen NDC Mediagroep, InternoordTravelgroup (van de Internoord reisbureaus in Groningen en Leeuwarden) en online marketingbureau Mondola.

Voor meer informatie kijkt u op www.boekingen.nl/riviercruise of neemt u contact op met ons via 088 - 058 0555

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Boekingen: