*Primeur voor Nederland* Start QETME.nl, de beoordelingssite voor bureaus en intermediairs arbeidsbe

Persbericht geplaatst door Publiciteit Verzekerd! op 31-03-2011
*Primeur voor Nederland* Start QETME.nl, de beoordelingssite voor bureaus en intermediairs arbeidsbe

Vrijdag 1 april (NB geen grap) start www.QETME.nl, de eerste site in Nederland waar werkgevers en werkzoekenden bureaus en intermediairs in personele werkbemiddeling en dienstverlening kunnen beoordelen. De site biedt bezoekers ook een podium om hun bureauervaringen met anderen te delen. “Wij willen de markt van bureaus en intermediairs in de personele dienstverlening voor iedereen overzichtelijk houden. Om zo ook bij te dragen aan een betere dienstverlening vanuit de sector aan opdrachtgevers en kandidaten,” zeggen initiatiefnemers Martin Jansen en Edwin Beekman, directie van EMTEQ personeelsdiensten.

Hoe werkt het?
Wie een bureau wil beoordelen, moet eerst zijn of haar naam, e-mailadres, status werkgever/opdrachtgever of werknemer/kandidaat invullen en de periode dat met het bureau in kwestie is gewerkt. Daarna wordt gevraagd naar een algemeen oordeel, te onderbouwen met rapportcijfers voor bijvoorbeeld bereikbaarheid, kwaliteit totale dienstverlening, deskundigheid en persoonlijk contact en begeleiding. Jansen en Beekman tonen zich bewust van het spanningsveld speler en gastheer tegelijk te zijn. “QETME.nl wordt gecontroleerd door een onafhankelijke Raad van Toezicht, vertegenwoordigd door Mr. D. van den Eijkel, directeur eigenaar van de Liefde en van Gemeren en de heer W. Polm, docent en accountmanager HRM Hogeschool Rotterdam.

Bezoekers kunnen ook EMTEQ personeelsdiensten op de site beoordelen. Graag zelfs. “Het is ook voor ons juist een aansporing onze eigen dienstverlening aan opdrachtgevers en kandidaten te verbeteren.”

QETME.NL houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
U kunt de site desgewenst bezoeken en zelf testen: http://www.qetme.nl/


Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Jansen (mobiel 06 - 47163151) of Edwin Beekman (mobiel 06 - 47163150), tel (078) 6814957, e-mail info@emteq.nl

deel deze pagina: