Prive onderwijs in Nederland

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 07-05-2013

Heeft uw kind problemen op het openbaar onderwijs? Heeft u het idee dat uw kind niet genoeg aandacht krijgt in het reguliere onderwijs? Kampt uw kind met concentratieproblemen, faalangst, dyslexie of motivatieproblemen? Dan kan onderwijs op een privéschool de oplossing zijn.

Elders op deze site kunt u lezen wat de aanleiding kan zijn om over een privéschool na te denken, en waarom een privéschool een oplossing kan zijn.

Heeft u de beslissing genomen dat het regulier onderwijs niet meer voldoet, dan begint u zich te oriënteren op privéscholen. Maar hoe weet u welke privéschool geschikt is, waar de docenten het beste bij uw kind passen en waar uw kind een klik heeft met zijn of haar medeleerlingen?

Kennismaken met een privé school

De privéscholen in Nederland hebben regelmatig open dagen en informatieavonden. Op deze gelegenheden kunt u kennismaken met de privéschool, de manier van lesgeven, de dagindeling, het gebouw en de docenten. Elke privéschool vermeldt ook altijd op zijn website de contactgegevens. Zo kunt u per mail of telefonisch contact opnemen voor meer informatie, of om een afspraak te maken. Geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijke kennismaking, dan kunt u een afspraak maken voor een –vrijblijvend– kennismakingsgesprek of aannamegesprek.

Wilt u meer weten over privéscholen? Kijk dan op: http://www.particulieronderwijsnederland.nl!

Voor de redactie:

Uitleg over prive scholen en prive onderwijs in Nederland