Prosecco zoekt mannen die hun stem durven laten horen

Persbericht geplaatst door Zanggroep Prosecco op 07-02-2011
Prosecco zoekt mannen die hun stem durven laten horen

Zanggroep Prosecco uit Arnhem heeft voor de komende maanden een flink aantal optredens op het programma staan. Voor de juiste balans tussen de verschillende stemgroepen zoekt Zanggroep Prosecco mannen die hun stem durven laten horen. Daarom organiseert Prosecco op woensdag 16 februari aanstaande een open repetitie (alleen voor mannen). Ervaren bassen en tenoren zijn welkom om sfeer te komen proeven, te luisteren en - uiteraard - mee te zingen.

Na het eerste grote optreden in de Waalse Kerk, in juni 2010, heeft Zanggroep Prosecco veel aanvragen voor optredens ontvangen. Zo heeft Prosecco de opening van een tentoonstelling in het kerkje van Persingen, in Kunsthuis Hajema en in de Eusebiuskerk muzikaal omlijst. Voor de komende maanden staan de deelname aan twee festivals en diverse kleine optredens gepland. Daarnaast is Prosecco ook druk bezig met de voorbereidingen voor een eigen, avondvullend optreden.

Zanggroep Prosecco heeft een bruisend a capella repertoire, dat bestaat uit lichte muziek met een theatrale knipoog en een vleugje jazz. Prosecco streeft ernaar om, onder leiding van Eric van Grootel, een verrassend en professioneel geluid te laten horen. Op dit moment bestaat Prosecco uit vier sopranen, vier alten, drie tenoren en twee bassen.

Zanggroep Prosecco repeteert elke woensdagavond. Meer informatie en aanmelding voor de open repetitie op 16 februari via: www.zanggroepprosecco.nl.

deel deze pagina: