Pruiken van Peruca

Persbericht geplaatst door johanmeijer op 23-12-2014

Peruca is een pruikenwebshop met een vesteging in Enschede. Ze verkopen naast pruiken ook haarstukken, verzorgingsproducten, accessoires en oorbellen. Wanneer je advies nodig hebt voor het kiezen van de juiste pruik ben je bij Peruca ook aan het juiste adres. De pruiken die zij verkopen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materiaalsoorten, kleuren en maten. Er zit dus altijd een geschikt product tussen.

Online bestellen
Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om producten online via het internet te bestellen. Ook pruiken en haarstukken kun je eenvoudig online bestellen. Wanneer je je producten bij Peruca aanschaft betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Je bestelling wordt vervolgens binnen zeven werkdagen na betaling geleverd. Wanneer de bestelling niet naar wens is, kun je het product retourneren.

Verzorging
Wanneer je een pruik of haarstukje aanschaft, is het belangrijk om dit product goed te verzorgen. Je wilt immers toch zo lang mogelijk genieten van je nieuwe pruik of haarstuk. Afhankelijk van het materiaalsoort zijn er diverse verzorgingsproducten. Echter zijn er wel een paar algemene aandachtspuntjes en tips waar je op moet letten.

· Kammen of borstelen van synthetisch haarwerk of haarwerk gemaakt van techno vezel is niet aan te raden. Het kan de vezel beschadigen.

· Synthetische pruiken of haarstukken mogen niet geföhnd worden. Synthetische producten kunnen namelijk niet tegen hitte.

· Om de glans terug te krijgen kun je 2 in 1 balsem gebruiken.

· Slaap niet met een haarstukje of pruik in, dit beschadigd de vezels.

Wanneer je niet precies weet wat je moet hebben, kun je altijd terecht in de winkel van Peruca. De medewerksters daar geven je graag informatie en advies over de diverse pruiken en haarwerken. Daarnaast kunnen zij je precies vertellen welke verzorgingsmiddelen en onderhoudsadviezen er bij welk haarwerkje horen.