PVC vloer kopen?

Persbericht geplaatst door ISA online op 26-05-2016
PVC vloer kopen?
Vloer en Raamdecor is dé specialist in PVC vloeren.Veel mensen twijfelen tussen laminaat of een PVC vloer. Voor de meeste mensen is een PVC vloer de beste oplossing. Deze vloeren zijn slijtvast, waterbestendig en geluidarm. Je kunt deze vloeren dan ook overal leggen. Zelfs in erg natte ruimten zoals de badkamer!

Omdat PVC vloeren bijna onverslijtbaar zijn, worden ze ook niet alleen in woningen gebruikt, maar ook voor projectstoffering in bedrijven.

PVC vloer kopen

Als je een PVC vloer gaat kopen, waar moet je dan op letten? Natuurlijk kun je je online oriënteren, maar we raden je wel aan altijd eerst verschillende vloeren in het echt te gaan bekijken in een showroom. Zo kun je de kleur, de kwaliteit en de structuur nog altijd het best beoordelen.

Ga naar een showroom waar ze je samples van verschillende merken kunnen laten zien. Bekende merken zijn o.a. Moduleo, mFlor en Therdex.

De showroom van Vloer en Raamdecor is gevestigd op de meubelboulevard in Dordrecht. Kom gerust een keer bij ons kijken! Wij hebben meer dan 500 verschillende PVC vloeren op voorraad!

Partner VT wonen

Wij zijn officieel partner van VT wonen! Grote kans dat je ons op TV voorbij hebt zien komen! Je bent bij ons dus altijd verzekerd van het beste advies, de beste service en de beste uitvoering!