Qics bestaat 15 jaar

Persbericht geplaatst door Qics op 12-01-2015

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat Mark Velthuijsen en Eddy Plasier kansen zagen in het maken van hoogwaardige software en het bedrijf Qics (Quality in Custom Software) oprichtten. Van origine maakt Qics maatwerksoftware, maar tegenwoordig is Qics vooral leverancier van vernieuwende, in eigen huis ontwikkelde, oplossingen voor planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence.

Qics is gegroeid tot een bedrijf met 30 werknemers in Nederland en Slowakije. 275 bedrijven en 20.000 eindgebruikers maken gebruik van de software oplossingen van Qics.

"Er is veel veranderd in 15 jaar", vertelt Eddy Plasier. "De ICT sector heeft de afgelopen jaren best moeilijke periodes gehad, maar doordat wij zijn blijven investeren in het ontwikkelen van nieuwe producten en goed naar onze klanten hebben geluisterd, gaat het goed met Qics". Mark Velthuijsen vult aan: "Met onze cloudoplossing QicsMilestones en de kennis die wij rondom cloud, integraties, koppelingen, Business Intelligence, planning, urenschrijven en facturatie hebben opgebouwd, zijn wij klaar voor de toekomst".

Voor de redactie:

Over Qics

Qics ontwikkeld en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. Met onze afdeling 'Maatwerk en koppelingen' werken we aan software-integratie projecten en aan oplossingen op maat voor klanten, die een innovatief idee met passende software willen ondersteunen. Bij Qics werken 30 medewerkers in Nederland en op onze vestiging in Slowakije. Kijk voor meer informatie op www.qics.nl.