Qics en Change to Comm werken samen aan software voor de accountancymarkt

Persbericht geplaatst door Qics op 15-04-2013

Katwijk, 15 april 2013 - Vanaf heden is een koppeling leverbaar tussen AuditCase (CRM en document management voor de accountancymarkt) en QicsTime (urenregistratie en facturatie). Met deze koppeling bieden Change to Comm en Qics accountantskantoren een aantrekkelijk alternatief voor bestaande totaaloplossingen.

Change to Comm heeft al meer dan 12 jaar ervaring in de accountancymarkt, en levert met AuditCase, een uitgebreide oplossing voor CRM en document management. Qics is al 13 jaar gespecialiseerd in het proces van planning, urenregistratie en facturatie van dienstverlenende organisaties. Door AuditCase en QicsTime te koppelen, wordt geprofiteerd van de krachtige CRM en document management functionaliteit van AuditCase en de praktische en snelle tijdregistratie en –facturatie van QicsTime, zonder dat de gebruiker gegevens dubbel hoeft in te voeren.

De koppeling

In AuditCase worden klanten aangemaakt en onderhouden. Wanneer een klant wordt aangemaakt of als er mutaties plaatsvinden in deze klantgegevens, worden deze automatisch in QicsTime doorgevoerd. Zo zijn de juiste en meest actuele klantgegevens beschikbaar voor urenregistratie en facturatie.

De registratie en facturatie van gewerkte uren en door te belasten kosten vindt plaats in QicsTime. Facturen kunnen hierin eenvoudig worden aangemaakt, bewerkt en verstuurd. Op het moment dat de factuur definitief is, wordt automatisch een PDF van de factuur in het document management systeem van AuditCase geplaatst. Ook hier zorgt de koppeling voor een eenmalige vastlegging van relevante informatie.

Voor meer informatie kijkt u op www.qics.nl en www.changetocomm.nl

Voor de redactie:

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Christa Lokkerbol

Telefoon: 071 – 750 15 30

E-mail: c.lokkerbol@qics.nl
Website: http://www.qics.nl