Qics stelt Advisie aan als business partner

Persbericht geplaatst door Qics op 01-09-2015
Qics stelt Advisie aan als business partner
Katwijk, 1 september 2015 - Successen behaal je nooit alleen. Qics werkt daarom samen met business partners die bedrijven adviseren over de Qics producten en diensten. Om organisaties nog beter te kunnen adviseren, heeft Qics Advisie Business Solutions aangesteld als business partner.

Qics biedt (cloud)oplossingen voor het optimaliseren van het hele proces van plannen, tijdschrijven en factureren bij accountants en zakelijke dienstverleners. Dit zorgt niet alleen voor tevreden medewerkers en klanten, maar ook voor inzicht in projecten en de tijdsbesteding van medewerkers. Daarnaast biedt Qics een krachtige Business Intelligence oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan betrouwbare, geconsolideerde rapportages en analyses uit diverse Exact administraties.

Advisie Business Solutions ontzorgt haar klanten door het optimaliseren van branche specifieke processen. Hiervoor bieden zij diverse eigen software applicaties en software van strategisch gekozen partners. Omdat de huidige oplossingen voor urenregistratie en facturatie niet meer voldoen aan de eisen van Advisie Business Solutions, hebben zij besloten om de samenwerking met Qics aan te gaan. Naast QicsTime en QicsMilestones, neemt Advisie ook QicsAnalytics op in haar portfolio.
“Wij zijn blij om Advisie Business Solutions als business partner te hebben.” aldus Eddy Plasier, commercieel directeur bij Qics. “Advisie Business Solutions is een ervaren Exact partner met veel kennis van verschillende branches. Het bundelen van onze krachten zal ons zeker grote toegevoegde waarde bieden”.

“Advisie kiest voor innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten. Advisie is een adviseur in de dienstverlening, Supply chain (groothandel én productie), zorg en educatie met meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden totaaloplossingen die onze klanten ontzorgen, zodat zij zich met hun klanten kunnen bezighouden. Met Qics zien wij, in combinatie met Exact, veel voordelen voor onze huidige en toekomstige klanten”, aldus Wim van Twillert, commercieel directeur van Advisie Business Solutions.

Over Qics
Qics ontwikkelt en implementeert oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie, facturatie en Business Intelligence. Met onze afdeling 'maatwerk & koppelingen' werken we aan software-integratie projecten en aan oplossingen op maat voor klanten, die een innovatief idee met passende software willen ondersteunen. Bij Qics werken 30 medewerkers in Nederland en op onze vestiging in Slowakije. Kijk voor meer informatie op www.qics.nl

Over Advisie
Advisie Business Solutions is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een vertrouwde en innovatieve AdViseur, die haar klanten ontzorgt door het optimaliseren van branchespecifieke processen. Naast het servicegericht leveren en projectmatig implementeren van software oplossingen, ontwikkelt de Custom Solutions afdeling ook haar eigen software die naadloos aansluit op Exact Software èn bouwt zij klantspecifiek maatwerk.

Advisie Business Solutions is Exact Gold Partner. Deze certificering geeft u de garantie dat u zaken doet met een partner met kennis van úw zaken. Advisie is onderscheidend door een unieke mix van vijf elementen: branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, eigen Advisie Solutions en een eigen supportafdeling.

Ontdek meer over Advisie Business Solutions op www.advisie.nl.