Radarshield, anti radar systeem

Persbericht geplaatst door dennislembrechts op 19-08-2013

Radarshield, een nieuw innovatief anti radar product. Vanaf heden kan u zorgeloos rondrijden en heeft u geen last meer van deze vervelende flitsboetes. Radarshield is een radarontwijksysteem dat u op en tot beschermt tegen zowel mobiele als vaste flitsers en flitspalen.

Ongeacht hoe snel u rijd, deze flitsers kunnen u niet dedecteren omdat radarshield dit signaal stoort. De hedendaagse radar dedectoren zijn niet meer up to date, bij de vernieuwing bij de wegenpolitie werd al snel duidelijk dat de oudere modellen al snel door de mand vielen wanneer mijn de proef op de som nam. Bijkomende worden steeds om het jaar de radarfrequenties gewijzigd zodat men toch steeds met een vernieuwend product moet afkomen.

Radarshield heeft geen last van deze kwaaltjes, door jarenlang onderzoek is gebleken dat dit het product is dat u volledig beschermd tegen flitspalen.

Indien er interesse is in het product kan men ook steeds een testrit maken om zo radarshield tot op zijn limiet te testen. Hierbij zal u zien dat deze steeds het nodige werk doet om snelheidscontroles te snel af te zijn.

Hoe werkt dit nu precies ?

Radarshield, zoals de naam het zegt, vormt een schild rond uw voertuig, hierdoor krijgen snelheidsmeters met hun radarfrequentie geen grip op uw voertuig. Zo zal deze geen enkele meting kunnen registreren.

Radarshield is eveneens niet op te sporen door een radar dedector, dit kleine formaat wordt niet vast gemonteerd in uw auto of dergelijke, deze werkt simpelweg via de sigaretten aansteker of via het accu van de wagen.

Nog niet overtuigd ? Op onze website staan tal van nieuwsberichten, video’s en dergelijke, deze leggen dan ook haar fijn uit wat kan en niet kan.

Radarshield, bescherm je voertuig en jezelf tegen ongewenste flitsboetes. Dit product is nieuw op de markt en helpt je ongetwijfeld om nare momenten tijdens het autorijden door te komen.

deel deze pagina: