Regres

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 06-06-2012

Voor alle activiteiten rond regres of verhaal van letsel- of overlijdensschade of van loonvordering bij arbeidsongeschiktheid vindt u bij Relet ervaren deskundige medewerkers. Voor regres werkt
Relet uitsluitend aan de kant van het slachtoffer of slachtoffergelieerde instanties. Kenmerkend voor onze aanpak zijn transparantie, deskundigheid en snelheid.

Regres van letselschade of overlijdensschade

De basis voor regres van letsel/overlijdensschade is de doelstelling om het slachtoffer of de nabestaande(n) in dezelfde positie te plaatsen als voor het ongeval. Daarvoor dient allereerst een rapportage van deze uitgangssituatie plaats te vinden op basis van gesprekken met betrokkenen. Deze rapportage is de basis voor financiële compensatie.

Regres binnen twee jaar na ongevalsdatum

Relet garandeert in alle gevallen dat binnen twee jaar na de ongevalsdatum de financiële afwikkeling van de schade heeft plaatsgevonden. In samenwerking met de cliënt en mogelijke betrokkenen zoals werkgever of medische sector wordt binnen twee jaar een finaal regelingsvoorstel bij de betalende verzekeraar ingediend.

Meer weten over regres door Relet?

Voor gedetailleerde informatie over de aanpak van regres door Relet kunt u met ons contact opnemen via onderstaand contactformulier of bel ons op 020-5062890.