Regus breidt het aantal business centers uit in Nederland

Persbericht geplaatst door WebCertain op 08-08-2012

Regus speelt in op de toenemende vraag naar kantoorruimte in de dichtbevolkte Nederlandse steden, en biedt een verscheidenheid aan oplossingen voor bedrijven en startersbedrijven. Virtuele kantoren, vergaderzalen en bedrijfsruimte zijn nu te huur bij Regus, in onder andere Amsterdam, Laren, Rotterdam en Schiphol.


Regus is de mondiale markleider in het aanbieden van flexibele werkplekoplossingen, en is op dit moment actief in 95 landen en 550 steden. Dagelijks worden er meer dan 800.000 klanten geholpen om op een zeer gerichte manier efficiƫnter te werken. Veel bedrijven over de hele wereld maken handig gebruik van de diensten, vanwege de goede bereikbaarheid en uit kostenoverwegingen. Ook in Nederland timmert Regus hard aan de weg om aan de hedendaagse behoefte voor flexibele werkplekken te voldoen. Zeer recent nog heeft Regus het aantal business centers in Nederland wederom opgeschroefd door in Amsterdam en Laren nieuwe vestigingen te openen.

In Amsterdam zijn er nu 10 verschillende locaties waar bedrijven terecht kunnen voor bijv. kantoorruimte of een mobiele werkplek. Zo zijn er onder andere prachtige business centers bij de Amsterdam Singel, op het Oosterdokseiland en in het WTC, de Arena en het Atrium. Het aantal locaties in Amsterdam neemt stelselmatig toe. Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten door zowel nationale als internationale ondernemingen. Via de zoekfunctie op de site kan er overigens op een eenvoudige manier gezocht worden naar tijdelijke kantoorruimte in Amsterdam en omstreken. Naar alle waarschijnlijkheid zal het aantal business centers van Regus in de toekomst alleen maar toenemen in Amsterdam, mede dankzij het internationale karakter van de hoofdstad.

Verder heeft Regus ook in het centrum van Laren een business center geopend. Hoewel Regus al vertegenwoordigd was in Hilversum en andere dichtbij zijnde steden, kon een andere belangrijke locatie in 't Gooi zoals Laren niet ontbreken. In totaal heeft Regus in Nederland nu business centers in 21 verschillende steden. Vrijwel elke grote stad kan beschikken over een of meer Regus business centers. Regus heeft naast bedrijfsruimte te huur ook tal van andere oplossingen, zoals vergaderruimtes, videoconferencing, mobiele werkplekken, en business lounges. In het hedendaagse werkklimaat neemt de vraag naar dit soort oplossingen drastisch toe.

Steeds meer bedrijven beginnen heel goed te beseffen wat de voordelen zijn, en kunnen hun activiteiten eenvoudiger organiseren met behulp van Regus. De business centers zijn vaak goed bereikbaar en vragen bedrijven geen opstartkosten. Bovendien zijn de huurtermijnen flexibel, en kan een bedrijf beschikken over een duidelijk inzicht van de kosten. Dit betekent dat het contract zo flexibel mogelijk is. Daarnaast worden er ook allerlei extra faciliteiten aangeboden, zoals beveiliging, receptie, gratis Wi-Fi, ondersteuning en schoonmaakdiensten.

Een onderneming is in staat om zich na het contractverloop ergens anders te huisvesten, terwijl verlenging ook tot de mogelijkheden behoort. De kosten worden voor een bedrijf of ondernemer zo laag mogelijk gehouden dankzij de flexibele werking. Goedkope kantoorruimte blijft vanuit dat opzicht aantrekkelijk voor zowel reeds gevestigde bedrijven als nieuwe ondernemingen. Ten slotte vinden er ook regelmatig netwerkavonden plaats, waarin contact gemaakt kan worden met gelijkstemde professionals. Lees meer over Regus op http://www.regus.nl


Contactgegevens:

Regus Amsterdam BV
Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM