ReStone PU komt met grote broer

Persbericht geplaatst door ReStone op 20-01-2012
ReStone PU komt met grote broer

De Palletiseer Unit (PU) van ReStone heeft inmiddels zijn waarde bewezen. Een duurzame en complete, maar betaalbare oplossing voor bestratingbedrijven. Een machine die het doel niet uit het oog heeft verloren, namelijk: een ergonomische werkhouding.

Het principe is een bunker met een transportband. Op een tussenrooster worden de stenen en het zand gescheiden. Hierna worden de stenen geformeerd in het gewenste verband, op een 2-tons heftafel. Voorzien van een geïntegreerde generator, draait de PU geheel op eigen kracht.

Tijdens de INFRA Relatiedagen te Hardenberg (stand 626) demonstreert fabrikant J. Blom Opmeer B.V. een primeur. Voor de echte vierkante metervreter is er nu de ReStone PU Duo. Deze nieuwe uitvoering is aan twee zijden voorzien van een rooster en een heftafel. De transportband in de bunker kan de stenen aan weerskanten doorvoeren. Wanneer de shovelmachinist de gelegenheid krijgt om de volle pallet te verwisselen voor een lege, zijn de twee bedieners van de machine inmiddels aan de andere kant bezig met weer een nieuwe pallet. Zo blijft de productie continu en de capaciteit optimaal. Door de effici├źnte manier van werken neemt de werkdruk af, terwijl de productie toe neemt. Voor meer informatie kunt u kijken op www.restone.nl.

deel deze pagina: