Rihanna, Allegra, Carmen en Alba zijn de nieuwe Lingerielijnen van Divissima

Persbericht geplaatst door bydivissima op 27-11-2012
Rihanna, Allegra, Carmen en Alba zijn de nieuwe Lingerielijnen van Divissima

Laat vaker je vrouwelijke kant zien met de nieuwe lingerie collectie 2013 van Divissima

Milaan,

Ook dit najaar is het DIVISSIMA gelukt om een schitterende en intrigerende nieuwe Mini Lingerie Collectie te maken. De Mini Lingerie 2013 ziet er prachtig uit en zal zeker tot de verbeelding spreken van vrouwen die niet alleen tijdens speciale gelegenheden mooie en sexy lingerie will dragen. De lingerie lijnen Rihanna, Allegra, Carmen en Alba zijn verkrijgbaar in Mini (met een kleine t-string) en Medium (een meer bedekkende string).

De lingerie collectie is een echte Made in Italy, vervaardigd van fijn Italiaans materiaal. Beha’s en strings van zacht kant met kleurig borduurwerk, uniek zijn in hun soort en echte vrouwelijke hebbedingetjes. De kleuren combinaties variëren van zwart met rood, fuchsia of blauw borduurwerk, naar het meer klassiek parelwit met pikant roze of teder blauw. En geheel volgens de nieuwe mode trend, is ook de violet achtige kleur bij Divissima aanwezig.
Voor de liefhebbers van rood lingerie is de speciale lingerielijn met de mooie naam Alba gecreeerd.

Deze sensule en zeer comfortabel zittende collectie is nu beschikbaar in de webwinkel van Divissima www.divissima.it. Mocht je in de buurt zijn ga dan zeker even langs in de Divissima Fashion Store in Milaan.

Online-Persbureau:
press@divissima.it
Divissima
Via del Carroccio, 6
Milaan, Italië

deel deze pagina: