Royal Dragon Hotel

Persbericht geplaatst door magicland op 16-09-2012

Hotel Royal Dragon is in Chinese stijl gebouwd! Dit nieuwe hotel ligt in de wijk Evrenseki, op korte afstand van het centrum van Side. Door de vele binnen- en buitenzwembaden is het een waterparadijs voor jong en oud. Voor de maaltijden maakt u gebruik van het buffetrestaurant of een van de 4 verschillende a la carte restaurants. In het Spa center komt u vervolgens helemaal tot rust. U zult zich als herboren voelen na een vakantie in Royal Dragon!

Royal Dragon ligt direct aan het strand, op een afstand van 5 km van het centrum van Side. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand aan.

Het in Chinese stijl gebouwde Royal Dragon Side beschikt over 564 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met receptie, lounge, lobby met zitjes en diverse liften. Zowel in het buffetrestaurant als in de a la carte restaurants kunt u genieten van de kwaliteiten van de uitstekende koks. U kunt tijdens uw verblijf 1 keer per week gratis in één van de 4 a la carte restaurants eten (reservering vereist). Voor tussendoortjes kunt u naar de patisserie, de snackbar en het nachtrestaurant. Bij de diverse bars kunt u gedurende de dag drankjes bestellen. Verder treft u aan in Royal Dragon Hotel een televisiekamer, diverse winkels, kapper, dokter, babysitting (reservering vereist), internetmogelijkheden (tegen betaling), wireless internet in de lobby. Een groot buitenzwembad met apart kinderzwembadje met ligstoelen, parasols en matrasjes, handdoekenservice (gratis). Op frissere dagen kunt u gebruik maken van het binnenzwembad. Voor de kleintjes beschikt Royal Dragon over een miniclub (4-12 jaar), minidisco, een lunapark en een aquapark met zeer veel glijbanen.