Rubberrol 2.0 is 'Live'

Persbericht geplaatst door Rubberrol Arnhem B.V. op 21-06-2011
Rubberrol 2.0 is

Al meer dan zestig jaar is Rubberrol Arnhem B.V. als technische handelsonderneming actief in de omgeving van Arnhem, maar met de lancering van de nieuwe website, inclusief gebruiksvriendelijke webshop www.rubberrol.nl, gaat Rubberrol Arnhem B.V. verder dan het leveren van producten aan bezoekers van de winkel aan de Leemansweg 10 op het Industrieterrein ‘Het Broek’ in Arnhem.

Rubberrol Arnhem B.V. is de laatste jaren uitgegroeid tot een welbekende technische groothandel in Arnhem en omgeving dat kwalitatief hoogwaardige producten levert tegen heel concurrerende prijzen en heeft een vaste klantenkring opgebouwd. “Een bedrijf moet blijven innoveren”, aldus Hugo Teelen, directeur van Rubberrol Arnhem.

“Met deze website vullen we een gat in de markt op. Veel concullega’s hebben wel een website met een webshop, maar geven de prijzen alleen op aanvraag vrij of zijn alleen toegankelijk voor bedrijven na opgave van KvK-gegevens. Wij bieden kwalitatief goede producten, tegen zéér concurrerende prijzen en willen dit ook laten zien. Niet alleen aan de bestaande klantenkring, maar ook aan bedrijven, (professionele) klussers of zzp’ers die nog onbekend zijn met Rubberrol”.

Op de vernieuwde website www.rubberrol.nlwordt een duidelijk overzicht gegeven van het aanbod van de Rubberrol producten. Daarnaast zijn een aantal producten inmiddels al via de webshop te verkrijgen en de komende maanden zal de klant ook hier steeds meer producten terug kunnen vinden. Daarnaast heeft Rubberrol nu ook een twitteraccount @RubberrolArnhem, zodat je altijd en overal op de hoogte kan blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Rubberrol Arnhem B.V.

Kortom, houd de website in de gaten; het is het bezoeken waard.

Einde persbericht

--------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie

Nadere inlichtingen worden graag verstrekt door Hugo Teelen of Thirza Veenekamp, tel. 026 – 442 25 74 of via email: info@rubberrol.nl