Rubberrol levert bevestigingsmaterialen tegen scherpe prijzen

Persbericht geplaatst door Rubberrol Arnhem B.V. op 12-07-2011
Rubberrol levert bevestigingsmaterialen tegen scherpe prijzen

Rubberrol.nl, de verkoopsite van Rubberrol Arnhem B.V., is per

20 juni gestart met de verkoop van haar producten op haar website. De tarieven waarvoor Rubberrol Arnhem B.V. haar bevestigingsmaterialen aanbiedt, zijn lager dan bij menig concurrent. “Hiermee maken wij het voor iedereen mogelijk om tegen scherpe prijzen onze producten te kopen en kennis te maken met de goede kwaliteit en service van Rubberrol”, aldus Hugo Teelen, directeur van Rubberrol Arnhem.

Op de vernieuwde website www.rubberrol.nlwordt een duidelijk overzicht gegeven van het aanbod van de Rubberrol producten. Een aantal producten is inmiddels al via de webshop te verkrijgen en de komende maanden zal de klant hier steeds meer producten terug kunnen vinden. Zo zullen binnenkort naast de bevestigingsmaterialen ook de V-snaren online te bestellen zijn. Rubberrol.nl heeft gekozen voor een simpele en bezoekersvriendelijke navigatiestructuur, zodat de webshop voor iedereen toegankelijk is.

Scherpe tarieven – enkele voorbeelden

RVS A2 bouten DIN 933 M12x70 (50 stuks) - € 25,51

RVS A2 bouten DIN 933 M16x50 (50 stuks) - € 39,11

Naast RVS levert Rubberrol ook onder andere gegalvaniseerd verzinkt, thermisch verzinkt en zwart.

Over Rubberrol Arnhem BV

Rubberrol is een technische handelsmaatschappij voor onder andere aandrijvingen, afdichtingen, beschermingsmiddelen, bevestigingsmate-rialen, brons, complete transmissies, elektrisch- en luchtgereedschap, handgereedschappen, ketting- en kettingwielen, lagers en toebehoren, pakkingen, pneumatiek/hydrauliek, rubber producten, slangen en appendages, slijp- en schuurmaterialen, snaarschijven, transport-banden/transportkettingen, verspanende gereedschappen en V-snaren.

Einde persbericht


--------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie

Nadere inlichtingen worden graag verstrekt door Hugo Teelen of Thirza Veenekamp, tel. 026 – 442 25 74 of via email: info@rubberrol.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Rubberrol Arnhem B.V.: