Ruit kapot?

Persbericht geplaatst door kvanduinen op 30-09-2013

Heeft u een kapot ruitje? Dat is vervelend en u wilt dat zo snel mogelijk verhelpen. Dat snappen wij bij glashandel-direct en staan daarom voor u klaar. Wij hebben zo een nieuwe ruit voor u geïnstalleerd. Maakt u dus geen zorgen als het u overkomt, u weet wie u kunt bellen. Denk er alvast wel over na wat voor glas u wilt hebben, er zijn er namelijk een aantal. Wilt u enkelglas, dubbel- of HR++ glas. Dit HR++ glas is extra isolerend en ideaal voor elke woning.

Spoedservice

Mocht er bij u zijn ingebroken en er is een ruit kapot gegaan bij de inbraak. Dan is dat geen reden tot paniek. U kunt ons dag en nacht bereiken voor dit soort gevallen. Wij hanteren namelijk een 24/7 spoedservice. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken als er wat is en kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij kunnen u gelijk informeren over verschillende soorten glas. Het zij dubbel of HR++ glas.

Glazendeuren

Wilt u meer licht in uw huis hebben? Dan kunt u kiezen voor glazen deuren in uw huis bij onze glashandel. Glas laat namelijk veel licht door en maakt uw huis veel lichter. Er bestaan 3 soorten glazen deuren, doordraaideuren, het voordeel van deze deur is dat hij naar twee kanten open kan, zo heeft deze deur ook geen kozijnen nodig. Er zijn ook nog aanslagdeuren, deze deuren kunnen uw normale deuren vervang die u in uw huis heeft. deze deur heeft wel kozijnen nodig. En dan als laatste heeft u nog de douche deuren, ook deze kunt u, net als de doordraaideuren, van twee kanten openen en ook deze deur heeft geen kozijnen nodig.