Rwandese Ambassadrice Immaculee Uwanyiligira verschijnt voor tweede maal aan de start van de Vierdaa

Persbericht geplaatst door Likizo Marketing op 17-07-2012
Rwandese Ambassadrice Immaculee Uwanyiligira verschijnt voor tweede maal aan de start van de Vierdaa

Vanochtend zijn 41.472 deelnemers begonnen aan de Vierdaagse in Nijmegen en zij hopen vrijdag de Via Gladiola te bereiken en het felbegeerde kruisje te bemachtigen. Eén van hen is, net als vorig jaar, Immaculee Uwanyiligira (de ambassadrice van Rwanda in Nederland) en zij loopt 40 kilometer per dag.

Ambassadrice Uwanyiligira is bevangen door het Vierdaagse-virus en omschrijft het evenement als ongelooflijk. De grote schare aan wandelaars; militairen, burgers, organisaties, jong en oud. Zover je kunt kijken zie je wandelaars. ‘Het is verbazingwekkend om duizenden mensen langs de kant te zien staan die de wandelaars aanmoedigen en de muziekbandjes op bijna elke hoek van de straat’, aldus Uwanyiligira.

Alhoewel het weer tijdens de Vierdaagse 2012 natter is dan in 2011, geniet de ambassadrice van de mensen en de prachtige omgeving. Deelnemers en toeschouwers kunnen haar herkennen aan de Rwandese vlag die zij heeft omgeknoopt.

Voor de redactie:

Voor meer informatie over dit onderwerp of een interview met de ambassadrice tijdens de Vierdaagse kunt u contact opnemen met:

Willem Versteegh

E: willem@likizomarketing.com

T: +31 6 41 522 746

Ambassade van Rwanda in Nederland

Johan van Oldenbarneveltlaan 9b

2582 NE Den Haag

T: +31 70 392 65 71

W: www.ambalahaye.nl