Saint Maurice, met reden al jaren een grote speler op de trouwringen markt!

Persbericht geplaatst door erotmensen op 18-06-2014
Saint Maurice, met reden al jaren een grote speler op de trouwringen markt!

Saint Maurice is sinds jaar en dag een gerespecteerde speler op de markt van premium trouwringen. Gevestigd in Pforzheim, het episch centrum van de goudsmeed kunst in Duitsland. Zij zien trouwen als een intieme band die voorkomt uit liefde en passie en resulteert in een levenslange belofte. Deze levenslange belofte zou bezegeld moeten worden met een prachtige trouwring. Iets wat ze bij Saint Maurice wel voor elkaar krijgen. Door traditionele edelsmeedkunst, jarenlange ervaring in het produceren van hoge kwaliteit trouwringen en het gebruik van moderne productietechnieken verzekeren ze uitzonderlijke trouwringen te leveren. Al hun ringen worden vervaardigd door gepassioneerde en ervaren werknemers. Of het nu een elegant of extravagant ontwerp is, de ringen van Saint Maurice prikkelen de zintuigen.

In hun uitgebreide collectie heeft u keuze uit ringen met verschillende ontwerpen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Voor ieder wat wils. Klassiek geel goud, maar ook witgoud en rood goud komen uitgebreid voor in hun collectie evenals het zeldzame edelmetaal platina. De gouden trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende goudlegeringen en bevatten ongeacht de legering geen nikkel. De ringen zullen dus geen allergische reactie oproepen bij mensen met een nikkel allergie. De combinatie van twee kleuren goud wordt steeds populairder. Saint Maurice gaat mee in deze trend en biedt een ruime collectie two tone ringen aan. Ook de inleg van diamanten of andere edelstenen is een mogelijkheid van Saint Maurice. De koepelvormige ringen bieden een comfortabele pasvorm zodat de ringen voor lange tijd plezierig gedragen kunnen worden.

Als u de ring van uw dromen bij Saint Maurice uitgekozen heeft, kunt u ervoor kiezen om de ring te laten graveren. Dit geeft een persoonlijk tintje aan uw trouwring. Door de geavanceerde technieken kunnen ze eigenlijk als graveren. Van een motiefje tot een imitatie van uw eigen handschrift. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan eigenlijk wel in een ring van Saint Maurice gegraveerd worden.

Ze nemen de keuze van een trouwring bij Saint Maurice erg serieus. Daarom hebben ze gekozen voor een select groepje juweliers waar ze hun ringen verkopen. Zo bent u verzekerd van goede hulp en deskundig advies bij het uitzoeken van uw trouwring. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website of ga langs in een van de geselecteerde juweliers.

Voor de redactie:

http://www.cober.nl/