Samenwerking Epatra en Recolorit

Persbericht geplaatst door Epatra B.V. op 07-09-2012
Samenwerking Epatra en Recolorit

Sinds september 2012 biedt Epatra in samenwerking met Recolorit de mogelijkheid omplasma/LCD/LED schermen te customizen. De buitenkant/bezel van deze schermen kan vanaf nu in iedere denkbare kleur worden geleverd, en ze kunnen worden voorzien van bedrijfslogo’s. ‘Een scherm passend in de kleur van een interieur, of een scherm wat helemaal is uitgevoerd in de huisstijl van onze relaties; wij kunnen het in ieder volume verzorgen. En dat is uniek in Europa’, aldus Hans de Blois , directeur van Epatra.

De bewerkingen zijn goedgekeurd door grote merken zoals LG, dit met behoud van garantie.

Over Epatra
Epatra noemt zichzelf de audiovisuele dienstributeur. Het bedrijf biedt een totaalpakket van presentatie- audio/video- en industriële oplossingen voor de zakelijke markt. Meer dan tien jaar geleden begonnen als distributeur van projectoren en uitgegroeid tot complete projectorganisatie die samen met haar partners talloze audiovisuele projecten realiseert. Epatra heeft vestigingen in Nederland, België en Zweden. ( www.epatra.nl)

Over Recolorit
Recolorit, opgericht in 2006, is in Europa de nr.1 partner in het customizen, stylen en personaliseren van populaire it-producten en luxe consumptiegoederen. De vakmensen van Recolorit zijn onder andere gespecialiseerd in painting, full color printing, logo printing, high gloss finishing, engraving, laser etching en het aanbrengen van skins. (http://www.recolorit.com/)