Samenwerking tussen SelektHuis en Ruimte voor Ruimte

Persbericht geplaatst door merelmolenaar op 26-07-2013

SelektHuis is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Ruimte voor Ruimte voor de provincie Noord Brabant. Ruimte voor Ruimte biedt hier op 29 locaties riante bouwkavels aan. En bouwen doet gebeurt natuurlijk met SelektHuis!


SelektHuis is een betrouwbare en deskundige partij, heeft meer dan dertig jaar ervaring en beschikt over eigen vakkundig personeel. Alle woningen zijn daarnaast flexibel wat betreft maatvoering, uitvoering en indeling. Door middel van eigen inbreng en de ervaring van SelektHuis wordt een self-made droomhuis ontworpen.

Ruimte voor Ruimte biedt “Het Verkoop Eigen Woning Programma” aan. Op deze manier draagt Ruimte voor Ruimte, samen met de makelaar, de zorg van de verkoop van de woningen. Hierdoor blijft de eigenaar van de woning nooit achter met een dubbele woonlast, aangezien de bouwgrond pas definitief wordt gekocht op het moment dat de oude woning verkocht is.

SelektHuis en Ruimte voor Ruimte vullen elkaar dus erg goed aan. Dit is een samenwerking die vele dromen waar kan maken!