Sander Vrielink nieuwe accountmanager voor lokale overheid bij COSA

Persbericht geplaatst door Influx PR op 08-06-2011
Sander Vrielink nieuwe accountmanager voor lokale overheid bij COSA

Vianen, 8 juni 2011 – COSA, specialist op het gebied van Business Process Management, Document- en Recordmanagement, heeft Sander Vrielink aangesteld als accountmanager voor de lokale overheid. Binnen deze functie is Vrielink verantwoordelijk voor de positionering van het nieuwe COSA Zaaksysteem, een volledig uitgerust zaaksysteem voor gemeenten.

Voor zijn benoeming bij COSA werkteSander Vrielink (35) als accountmanager bij CSS Solutions. In de eerste twee jaar richtte hij zich op de acquisitie van nieuwe klanten, daarna verschoof de focus naar relatiebeheer. Hij voerde klantgesprekken op verschillende niveaus binnen organisaties en verrichte procesinventarisaties. Ook eerder in zijn loopbaan was Vrielink steeds actief in de softwarebranche. Na zijn studie technische bedrijfskunde werd hij supportspecialist bij Exact Nederland, en als freelance consultant richtte hij zich eveneens op software-implementatietrajecten.

“Bij COSA spreekt de techniek van het nieuwe zaaksysteem mij erg aan. Gemeenten hebben behoeften aan stabiele omgevingen die ‘gewoon’ werken en waarop je ‘gewoon’ kunt vertrouwen. De producten van COSA bewijzen keer op keer dat ze hieraan voldoen. Ik ben ervan overtuigd dat we met COSA Zaaksysteem gemeenten kunnen helpen een grote stap in de digitale dienstverlening te maken voor zowel medewerkers als burgers. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje hieraan bij te dragen met de marketing- en verkoopactiviteiten die bij mijn rol horen”, aldus Sander Vrielink.

Sybrand Jongejans, CEO van COSA: “Met zijn open, klantgerichte houding kan Sander potentiële afnemers enthousiast maken voor ‘zijn’ product. Dat heeft hij in zijn vorige functies wel bewezen. Ik ben dan ook erg verheugd dat we hem mogen toevoegen aan ons team.”

COSA BV – Havenweg 24 A - 4131 NM Vianen- Telefoon: 0347 – 324624- E-mail: info@cosa.nl- Website: www.cosa.nl.

Over COSA
COSA - onderdeel van ACN Infotech - is Europees softwareleverancier en deskundige op het gebied van automatiseringsprojecten, waarbij gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Document- en Recordsmanagement worden ingezet. Bovendien biedt COSA ook een compleet eigen Zaaksysteem (www.zaakgerichtwerken.nu).

COSA BPM is een leidende softwaresuite op het gebied van Business Process Management-oplossingen in Europa. De software wordt ondersteund door een groep van veertig hooggekwalificeerde medewerkers in Nederland (Vianen) en Duitsland (Keulen).
Tot de gebruikers van de suite behoren internationale organisaties in de financiële- en verzekeringssector, maar ook overheidsinstanties en industriële bedrijven. In Nederland zijn de COSA-producten sinds 1994 geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties, waaronder Nationale Nederlanden, F. van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten.

____________________________________________________________________

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Jakob Brons / Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn, Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: