Scanner met optie ‘scan to app’ of ‘scan to mobile’ van ECM-Services

Persbericht geplaatst door Influx PR op 10-05-2012
Scanner met optie ‘scan to app’ of ‘scan to mobile’ van ECM-Services

ECM-Services introduceert deBookEye 4 boekscanner

Scanner met optie ‘scan to app’ of ‘scan to mobile’

Lelystad – 10 mei 2012 - ECM-Services introduceert de BookEye 4 van Image Access op de Nederlandse markt. Een nieuwe boekscanner die de mogelijkheid biedt om heel eenvoudig met hetzelfde apparaat via een vlakke plaat te scannen of in een hoek, dus met het boek nog half open gelegd. Daardoor zijn er in de gescande pagina´s minder of geen vervormingen. De scanner kan ook worden geleverd met de optie ‘scan to app’ of ‘scan to mobile’.


De BookEye 4 is volledig afgestemd op de veranderende en steeds wisselende behoefte in de markt;het is bijvoorbeeld geschikt om ook de ‘on demand’ markt, een groeiend segment waarbij ter plaatse een scan kan worden gemaakt, beter te bedienen. De optie ‘scan to app’ of ‘scan to mobile’ biedt voor veel gebruikers nieuwe kansen om business te genereren met content die anders onbereikbaar of in ieder geval veel moeilijker bereikbaar zou zijn. “Daarmee kun je heel snel een pagina, of meerdere pagina’s uit bijzondere uitgaven heel eenvoudig op je tablet beschikbaar krijgen” stelt Johan de Lange, directeur van ECM-Services uit Lelystad. “Je kunt zelfs met je tablet via een Wifi-verbinding die scanner aansturen. Om het niet helemaal meteen ‘open te stellen’ is het Wifi-bereik afgeschermd tot een paar meter, maar indien er toepassingen zijn die daarom vragen kan dat worden aangepast.” Daarmee onderscheidt de BookEye 4 zich van de concurrentie in dit specifieke toepassingsgebied binnen bijvoorbeeld de bibliotheekwereld. “De opties vinden gretig aftrek in de markt,” aldus De Lange, “en dat is logisch gezien de ontwikkelingen in de maatschappij, waar ongeveer iedereen met een SmartPhone of een tablet rondloopt. Daar wil je dan ook mee kunnen werken en informatie mee kunnen ophalen en inzien. Dat gaat dus nu nog makkelijker, ook in die specifieke omgevingen.”

ImageAccess heeft een grote reputatie in bijvoorbeeld de bibliotheekwereld, waar veel BookEye-scanners hun weg vinden. Daar waar lastige objecten als dikke en kwetsbare boeken in steeds grotere mate ook gedigitaliseerd moeten gaan worden om ook die content beschikbaar te krijgen voor grote doelgroepen, heeft ImageAccess een sterke marktpositie. Thorsten Rink, European sales manager: “Met name de openheid naar andere achterliggende systemen, waardoor de scanners heel eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in die specifieke bedrijfsomgevingen, geeft ons een groot voordeel op concurrenten.” Nederlands (exclusief) distributeur en partner voor ImageAccess is ECM-Services uit Lelystad.

De BookEye 4 met mobile-ondersteuning staat vanaf 16 mei in de showroom van ECM-Services in Lelystad. De scanner en applicatie worden ook tijdens de KVAN-dagen* op 11 en 12 juni in de Stadsschouwburg van Middelburg getoond.

ECM-Services, Zeilweg 13, 8243 PK Lelystad - Postbus 1143, 8200 BC Lelystad.
Tel. +31 320 236155 - Fax: +31 320 236175 - E-mail: info@ECM-Services.nl
Website:
www.ECM-Services.nl

Voor de redactie:

Over ECM Services
ECM-Services is actief op het totale dienstverlening gebied van Enterprise Content Management maar heeft zich gespecialiseerd op het gehele conversietraject. Dit vangt reeds aan bij de inventarisatie en mogelijke reorganisatie van een archief. Vervolgens staan de modernste conversie technieken ter beschikking en kan ECM-Services u van dienst zijn bij het op locatie, of in dienstverlening bij het conversiecentrum in Lelystad, converteren van analoge of digitale media. ECM-Services is meer dan 25 jaar actief op de conversiemarkt en heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging en kwaliteit in relatie tot de documentautomatisering. ECM-Services voldoet hierbij aan de hoogste standaarden die gebruikelijk zijn in de conversiemarkt.
Meer informatie: www.ECM-Services.nl

*De KVAN-dagen worden jaarlijks georganiseerd door de Koninklijke Vereniging van Archivarissen in Nederland, dit jaar in samenwerking met het Zeeuws Archief. Tijdens de KVAN-dagen gaan archivarissen, inspecteurs, publieksadviseurs, records managers, directeuren en andere professionals werkzaam of studerend in het informatiedomein met elkaar in discussie en komen tot vakinhoudelijke uitwisseling over actuele thema's.

Voor redactionele informatie:
Influx PR: Jakob Brons, Tel. 055 - 3663034 of ecmservices@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: