Scapa verkoopt YOELL®-kettingen in nieuwe vestiging in Ooste

Persbericht geplaatst door Influx PR op 09-03-2011
Scapa verkoopt YOELL®-kettingen in nieuwe vestiging in Ooste

Oosterbeek, 9 maart 2011– Scapa, een luxe en exclusieve winkelketen op het gebied van dames- en herenkleding en home interior, opent op 11 maart as. in Oosterbeek haar derde vestiging in Nederland. Naast kleding en woonaccessoires zal eigenaresse Hilda van Breukelen er ook de nieuwe collectie kettingen van YOELL®gaan verkopen. YOELL®is een initiatief van het Medical Knowledge Institute – Preventie door Educatie. De exclusieve sieraden uit deze lijn worden gemaakt door HIV-geïnfecteerde vrouwen in Zuid-Afrika en een groot deel van de opbrengst van de verkochte kettingen bij Scapa komt ten goede aan hen.

Hilde van Breukelen was meteen enthousiast over YOELL®en de achterliggende gedachte. “De kettingen zijn erg smaakvol en vormen een mooie aanvulling op mijn kledingcollectie. Dat de HIV-geïnfecteerde vrouwen in Zuid-Afrika met de verkoop van deze sieraden een beter bestaan kunnen opbouwen, is natuurlijk geweldig. Ik draag het MKI een warm hart toe en ben blij dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen.”

Karin de Man, YOELL® Representative, benaderde Hilda van Breukelen na een bezoek aan een van haar winkels. “Ik was erg onder de indruk van de prachtige producten die Scapa verkoopt. De bijzondere kleding, de sfeer in de winkel… Daar sluiten de kettingen van YOELL®helemaal bij aan. Het is goed om te zien dat de missie van het MKI ook bij dit verkooppunt zo hartelijk wordt ontvangen.”

Als de verkoop van de YOELL®-kettingen in Oosterbeek een succes blijkt te zijn, zal Scapa de lijn ook in de vestigingen in Utrecht en Breda aanbieden. Zie voor meer informatie www.scapanederland.nl.

Over het Medical Knowledge Institute, ‘Preventie door Educatie’
Het Medical Knowledge Institute (MKI) is een internationale non-profit gezondheidszorgorganisatie die zich richt op scholing en informatievoorziening vanuit de overtuiging dat gezondheidszorg een mensenrecht is.

Onder het motto ‘Preventie door Educatie' richt het MKI zich vol overtuiging op haar doelstelling de levensomstandigheden van de bevolking in zuidelijk Afrika te verbeteren door medisch gerelateerde trainingen en workshops te geven aan de lokale bevolking èn hulpverleners. Deze ‘local heroes' brengen die kennis ook weer over op anderen. De ‘Healthcare Educational' programma's zijn ontworpen om de kwaliteit en de humanitaire waarden van de gezondheidszorg te verbeteren via educatie en publieke gezondheidsprogramma's. Hiervoor worden medische experts uit de hele wereld ingezet. De fondsen om dit belangrijke werk te kunnen doen, worden voornamelijk via donaties verkregen. Ook de verkoop van een exclusieve serie sieraden via het door het MKI opgezette project Yoell® draagt bij aan het succes van het MKI. Deze sieraden worden met de hand vervaardigd door HIV-geïnfecteerde vrouwen in Zuid-Afrika. Meer informatie over YOELL®: www.yoell.org.

Het Medical Knowledge Institute is gevestigd in Nederland (Oostvoorne) en Zuid-Afrika (Kaapstad) en in 1999 opgericht door Dr. Harold E. Robles, oprichter en President Emeritus van het Albert Schweitzer Institute for the Humanities. Meer informatie over de werkzaamheden, projecten, workshops en events van het MKI: www.infomki.org.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: