Schoonmakers aan de slag in cleanroom

Persbericht geplaatst door WML op 30-01-2012

WAALWIJK – De schoonmaakmedewerkers van WML Facilitair weten van wanten als het gaat om schoonmaken. Woensdag 1 februari a.s. beginnen zij aan een zeer gespecialiseerde schoonmaakopdracht. WML schakelt WML Facilitair namelijk in voor de dagelijkse schoonmaak van de cleanroom. In deze stof- en kiemarme ruimte produceert WML onder meer medische hulpmiddelen en farmaceutische artikelen. Denk hierbij aan operatiesets, operatietampons en operatiedoeken.

Geconditioneerde ruimte
De cleanroom van WML is een geconditioneerde ruimte waar het altijd superschoon is. Omdat moet worden voldaan aan zeer strenge productie- en omgevingseisen kan het schoonmaken van de ruimte niet worden uitgevoerd door alle schoonmaakbedrijven. Daar zijn specialisten voor nodig. Onlangs zat een aantal schoonmaakmedewerkers samen met hun leidinggevenden in de schoolbanken. Zij leerden in theorie en in de praktijk alle details van werken in een cleanroom, van het cleanroomonderhoud en van cleanroomreiniging. Het volgen van deze opleiding was één van de eisen die werden gesteld door WML. Dit in verband met het feit dat alle werkzaamheden in de cleanroom volgens strenge ISO-normen zijn gecertificeerd. Ook de schoonmaakwerkzaamheden vallen hieronder.

WML Facilitair is een moderne dienstverlener op het gebied van groenvoorziening en schoonmaak. Wij combineren moderne werkwijzen met gedegen vakmanschap. Kwaliteit en een dienstverlenende manier van werken staan hierbij voorop. Onze medewerkers zijn van nature dienstverlenend. Dag-in, dag-uit zetten zij zich in voor een breed scala aan opdrachtgevers. Ze komen graag in actie voor bedrijven, overheden, instellingen, verenigingen en particulieren. Kenmerkend aan onze diensten is de persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige, betrokken en maatschappelijk verantwoorde aanpak. Samen willen wij het beste bereiken voor onze opdrachtgevers. En voor onszelf natuurlijk!

Meer weten?

  • www.wml.org
  • www.wmlfacilitair.nl
  • Voor de redactie:

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin de Jong, communicatieadviseur, mobiel: 0615 03 73 73. E-mail: communicatie@wmlfacilitair.nl. Meer weten over WML Facilitair? Kijk dan op www.wmlfacilitair.nl.