Schuttingdeuren

Persbericht geplaatst door johanmeijer op 16-10-2015
Onder schuttingdeuren verstaan wij deuren die in de open lucht staan. Schuttingdeuren hebben in de meeste gevallen een dubbele functie. Ten eerste moeten ze ongewenste personen van uw terrein afhouden en anderzijds zijn ze er om de afscheiding van een schutting of heg volledig te maken.

Tuindeuren hebben veel te lijden

Een schuttingdeur heeft over het algemeen een zwaar bestaan. Dag in dag uit worden schuttingdeuren geconfronteerd met allerlei verschillende weersomstandigheden. Harde wind, stortregens, extreme hitte in de zomer en temperaturen tot ver onder nul in de winter. Dit veroorzaakt natuurlijk een snelle slijtage bij uw deur. Maar ook al die keren dat de schuttingdeur wordt gebruikt kan de oorzaak zijn van vroegtijdige slijtage. Je kunt bijvoorbeeld slijtage oplopen door de punten van kruiwagens die de deur open beuken, de hond die er tegen aan springt of fietsen die er tegenaan staan. Daarom kunt u beter kiezen voor een schuttingdeur met de juiste kwaliteit.

Soorten schuttingdeuren
Schuttingdeuren zijn meestal van hout. Maar ook hout is verschillend qua structuur, duurzaamheid en onderhoudsbehoefte. In de meeste gevallen zijn schutting van de volgende soorten houtsoorten:

· Grenen
· Vuren
· Hardhout

Maar ook tuindeuren van composiet vallen de laatste tijd erg in de smaak bij de consumenten. Ze zijn kwalitatief erg sterk en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en u bent gegarandeerd van een langdurige kleurbehoud.

Op allerlei plekken in Nederland zijn verschillende aanbieders die kwalitatieve goede schuttingdeuren aanbieden. Ook online kunt u tegenwoordig eenvoudig en snel uw schuttingdeur bestellen. Laat u altijd voordat u overweegt om een schuttingdeur aan te schaffen goed adviseren door een ervaren deskundiger over de kwaliteiten van verschillende materialen.