Scooter aanschaffen? Welke wordt het?

Persbericht geplaatst door merweb op 07-09-2015
Scooter aanschaffen? Welke wordt het?

Scooter aanschaffen? Welke wordt het?

Ben jij op zoek naar een scooter? Dan hoeven we jou namelijk niet te vertellen hoeveel voordelen een scooter met zich meebrengt, en hoe leuk scooter rijden is. Weet je al wat voor scooter je aan wilt schaffen? Heb je al over het merk en type uit?
Er zijn diverse scooter modellen waaronder sportief, retro en een huis-tuin-en-keuken model. Retro scooters zijn de afgelopen jaren weer helemaal in. Sportieve scooter zijn nooit uit de mode geweest. Er zijn namelijk altijd snelheidsduivels die deze modellen wel kunnen waarderen. Wil je niet opvallen en gewoon een scooter die doet wat hij moet doen, dan kom je bij de normale modellen terecht.

Plezier of serieus?
Wil je een scooter aanschaffen voor woon- en werkverkeer of puur voor met mooi weer te gaan toeren? Deze vraag stellen we namelijk met een reden. Een Chinese scooter is namelijk hartstikke mooi en leuk maar in praktijk minder geschikt om in te zetten als dagelijks vervoersmiddel. De prijs/kwaliteit is erg goed maar omdat de prijs ongeveer 3x zo laag ligt als een Europees merk, kun je er gewoon minder van verwachten. Daarom zijn deze scooters prima als plezier scooters, maar raden wij ze af om er dagelijks mee naar werk of school te rijden. Je wilt immers niet onderweg met problemen komen te staan toch?

Kwaliteit
De kwaliteit van Europese en Japanse scooters is uitmuntend te noemen. Materialen zijn sterker en betrouwbaarder. Onderdelen zijn beter te verkrijgen en mocht je de scooter ooit verkopen dan zal deze stukken meer opbrengen.
Weet jij al welke scooter je aan wilt schaffen? Dacht je aan een retro scooter dan is de Piaggio Vespa wellicht wel bij je opgekomen. Deze scooter zijn in meerdere opzichten uniek. De gehele body is namelijk al uit één stuk metaal vervaardigd. Ze zijn uiterst betrouwbaar, rijden zeer comfortabel en zijn voorzien van de nieuwste snufjes. Hierdoor is je brandstof verbruik lekker laag en kun je 1 op 40 halen!