Seminar SmartDocuments Nederland: Chaos op komst

Persbericht geplaatst door Influx PR op 27-10-2011
Seminar SmartDocuments Nederland: Chaos op komst

Cloudtechnologie en documenten: mooiste kans of grootste bedreiging?

Deventer – 27 oktober – Op 15 november a.s. organiseert SmartDocuments Nederland, specialist in output management en document composition oplossingen, het seminar ‘Chaos op komst'. Samen met klanten, relaties en geïnteresseerden gaat een aantal sprekers die dag dieper in op de ‘hurrays & hypes’ rond cloudtechnologie. De niet te stoppen opkomst van cloud computing en online kantoorapplicaties vormt een mooie kans, maar tevens misschien wel één van de grootste bedreigingen. Is er chaos op komst of kunnen we het nog managen?

Er zijn genoeg redenen te verzinnen om niets met cloudtechnologie te gaan doen. Er is echter een veelvoud aan argumenten om dat juist wel te doen. Wie niet meegaat in de cloud loopt straks achter de feiten aan, zo luidt de conclusie van de meeste gerenommeerde onderzoeksbureaus. Er zijn echter wel aspecten die belangrijk zijn om in de gaten te houden: veiligheid, betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid, om er maar een paar te noemen. Waar moeten organisaties op letten en welke valkuilen zijn er?

Marco Drost, CEO van SmartDocuments: “Alle leveranciers en onderzoeksbureaus, waaronder Gartner en Forrester, zijn het er over eens: werken in de cloud heeft een mooie toekomst. De toepassing van cloudtechnologie staat weliswaar nog in de kinderschoenen, maar veel leveranciers hebben hun posities al ingenomen. Zeker is dat we samen goed moeten nadenken over welke stappen we het beste kunnen nemen om niet achter te raken, zonder onverantwoorde risico’s te nemen. Op het seminar delen verschillende sprekers hun visie en ervaring met de gasten. Een mooie gelegenheid om van anderen te leren en niet in dezelfde valkuilen te lopen!”

Presentatoren op het seminar zijn o.a.:

 • Ruud Ramakers, directeur Centre4Cloud
 • Piet van Vugt, CEO Nobel Document Group
 • Marco Drost, CEO SmartDocuments
 • Aanmelden voor het seminar kan op de website van SmartDocuments Nederland, www.smartdocuments.nl.

  Agendagegevens:
  Datum: 15 november 2011
  Locatie: Amerongen, Kasteel De Buitenplaats
  Tijd: 9.30 uur – 17.00 uur
  Aanmelden: www.smartdocuments.nl
  Kosten: het seminar is gratis toegankelijk

  Voor de redactie:

  Over SmartDocuments Nederland
  SmartDocuments Nederland is een toonaangevend leverancier van outputmanagement en documentgeneratie-oplossingen. Documentcreatie (of -generatie) is een vaak onderschat probleem binnen bedrijven en organisaties. Medewerkers zijn daardoor regelmatig bezig met ‘knippen en plakken’ en met Wordsjablonen om offertes of andere belangrijke uitgaande documenten te maken. Dat kost veel extra tijd, is foutgevoelig en is bovendien een dure oplossing. Daarbij komt dat het beheer van dergelijke ad hoc-oplossingen bijzonder lastig en complex is. Met de SmartDocuments suite beschikt de gebruiker over een consistent en betrouwbaar platform dat direct zowel aan alle wet- en regelgeving voldoet als aan de voorwaarden m.b.t. bedrijfsregels en huisstijl voor uitgaande documenten. Met het SmartDocuments platform heeft het Deventer-bedrijf een fors aandeel in de Nederlandse (overheids)markt veroverd en ook internationaal timmert het bedrijf hard aan de weg. Onlangs is een groot contract afgesloten met een provinciale Zweedse overheid waarbij 5000 gebruikers in zeer korte tijd zijn aangesloten op het SmartDocuments platform. Daarbij was de kostenbesparing aanzienlijk: 90.000 manuren per jaar! Voor meer informatie: www.smartdocuments.nl.

  Voor redactionele informatie:
  Influx PR: Jakob Brons/Gerline van Wijnen 055 366 3034of smartdocuments@influx-pr.com
  TAPAS, Tekstschrijven als Passie, John de Waard, 06 54 343 156- of john@tekstschrijvenalspassie.nl
  Voor meer informatie over het seminar: SmartDocuments Nederland, Saskia Nijhof en Jet van der Weijden, 0570-672464 of salessupport@smartdocuments.nl

  deel deze pagina:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van Influx PR: