Seppe Air Service wordt Breda Aviation

Persbericht geplaatst door Clickr op 05-11-2014

In januari 2015 wordt de naam van Seppe Air Service gewijzigd naar Breda Aviation. Een naam die past bij de ambities van de vliegschool en beter aansluit bij de gewijzigde naam van het vliegveld.

Sinds 1 maart 2014 is Vliegveld Seppe omgedoopt tot Breda International Airport, een naam waarmee de ingezette verzakelijking van het vliegveld tot uiting wordt gebracht. Ook het nieuwe bedrijventerrein van Breda/Seppe Airparc,uitsluitend bedoeld voor aan de luchtvaart gerelateerde bedrijven, wordt eind dit jaar opgeleverd.

Regionaal vliegveld met internationaal karakter

Dit nieuwe bedrijventerrein moet Breda International Airport aantrekkelijker maken voor zowel nationale als internationale bedrijven om zich te vestigen. De nieuwbouw bestaat onder andere uit een evenementenhal, een terminal met vergaderruimtes en acht hangars met bedrijfsruimte. Seppe Air Service, ofwel Breda Aviation, gaat in januari 2015 verhuizen naar haar nieuwe bedrijfspand in hangaar 3, met een eigen incheckbalie in de nieuwe terminal.

Vertrouwd gezicht, nieuwe naam

Seppe Air Service heeft in het jaar 2014 een grote stap gezet in de verdere professionalisering van de vliegschool, o.a. door de aanschaf van een aantal nieuwe vliegtuigen en het verkrijgen van de nieuwe EASA certificering. Tezamen met een aantal grote vliegscholen in Nederland mag Seppe Air Service zich een ATO noemen, een Approved Training Organisation. Met een nieuw bedrijfspand en een bijpassende nieuwe naam, is Breda Aviation klaar voor de toekomst.

Meer informatie? Bekijk het laatste nieuws of neem vrijblijvend contact op.