Service, techniek en vastgoedbeheer | All-Your Service

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 03-01-2014

All-Your Service is een veelzijdig en landelijk werkend bedrijf met een zeer breed aanbod van diensten voor zowel bedrijven als voor particulieren. Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring, waardoor u kunt rekenen op vakkundig werk!

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van service, techniek en vastgoedbeheer. Onder andere bieden wij:

Schilder Almere

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Almere en omgeving? All-Your Service is specialist op het gebied van schilder werkzaamheden in Almere, Amsterdam en ‘t Gooi en omgeving. Bent u op zoek naar een schilder deze regio voor binnen of buiten, dan bent u bij All-Your Service aan het juiste adres.

Timmerman Almere

Zoekt u een timmerman in Almere voor uw timmerwerkzaamheden? All-Your Service biedt professionele timmermannen in Almere en omgeving. Het goed uitvoeren van timmerwerk is een vak apart. Er moet altijd secuur gewerkt worden om tot een goed resultaat te komen. Met al onze vakkennis en ervaring, kunnen wij tevredenheid garanderen.

Badkamer Almere

Is uw badkamer aan rennovatie toe? Of wilt u een geheel nieuwe badkamer? Wij hebben veel ervaring met het renoveren en plaatsen van compleet nieuwe badkamers. Met de badkamer installatievan All-Your Service bent u gegarandeerd tevreden.

Keuken Almere

Wilt u een nieuwe keuken plaatsen in Almere? Dan bent u bij All-Your Service aan het juiste adres. Wij plaatsen complete keukens in Almere en omgeving! Dus ook voor het plaatsen van een keuken in Amsterdam, ‘t Gooi en omgeving kunt u bij ons terecht!

Voor meer informatie en overige diensten kunt u op de site kijken: http://all-your.nl/.