ShareOne exclusieve distributeur van Repstor affinity

Persbericht geplaatst door Influx PR op 09-09-2014
ShareOne exclusieve distributeur van Repstor affinity
Sittard, 9 september 2014 - - ShareOne heeft de 'Repstor affinity' oplossing van het Engelse Repstor aan zijn portfolio toegevoegd. ShareOne is een Microsoft SharePoint-specialist met een focus op ECM-toepassingen. Maar ook buiten dit toepassingsgebied zijn er vele tevreden klanten in diverse branches. Met Repstor affinityTM biedt ShareOne een gemakkelijke, uiterst gebruiksvriendelijke en naadloze integratie tussen Outlook/MS Office en SharePoint.

E-mails, bijlagen maar ook Office documenten zijn snel met Repstor affinity te integreren in SharePoint, zonder de noodzaak een SharePoint-scherm te openen. Sites, libraries en mappen van SharePoint kunnen ook aan Outlook gekoppeld worden. De gebruiker kan daardoor voor de document managementfuncties volledig vanuit Outlook blijven werken. Sharepoint blijft als de centrale repository functioneren. Outlook wordt daarmee de meest gebruikte interface voor SharePoint. Zelfs offline werken is dankzij Repstor affinity mogelijk.
De gehele document management-omgeving in SharePoint wordt dankzij Repstor affinity door middel van een intuïtieve boomstructuur gepresenteerd, direct in Outlook.
"Op deze manier blijft Repstor affinity dicht bij de perceptie van de gebruiker", stelt Wil Lennartz, CEO van ShareOne, "en is de drempel om SharePoint te gebruiken uitermate laag en eenvoudig. Hierdoor zijn organisaties in staat een hogere ROI uit hun SharePoint-omgeving te halen en zorgen zij daarnaast dat informatie volledig en op één plaats opgeslagen wordt."
Complete SharePoint document management-omgeving
Belangrijke voordelen van Repstor zijn dat alle document management-functionaliteiten beschikbaar zijn vanuit de Outlook en MS Office interface èn dat vanuit Outlook direct e-mailberichten en/of bijlagen kunnen worden opgeslagen in SharePoint (via 'drag and drop'). Bijlagen uit SharePoint zijn eenvoudig toe te voegen aan e-mailberichten, ook als link. Repstor zorgt voor automatische opslag van metadata voor het effectief terugvinden van opgeslagen e-mailberichten en biedt uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden.
Alan McMillen, CEO van Repstor: "Wij zijn erg blij met het partnership met ShareOne. Er is een natuurlijke synergie tussen onze Repstor oplossingen en het portfolio van ShareOne. Klanten kunnen dan ook veel extra rendement halen uit onze gezamenlijke Enterprise Content Management oplossingen".
ShareOne biedt DMS- en ECM-oplossingen die volledig gebaseerd zijn op SharePoint. Aangevuld met haar eigen softwarecomponenten - de "SPX-componenten bibliotheek" - biedt ShareOne een modulaire DMS/ECM-omgeving die 'op maat' ingericht kan worden.
Repstor affinity is geschikt voor alle MS Office en SharePoint versies. Inclusief Office365. Technisch is het een hoogstaande oplossing: geen plug-ins en daarmee zeer snel en uitermate stabiel. Door de herkenbare boomstructuur heeft het een hoge gebruikersadoptie van SharePoint.
"Met Repstor affinity wordt Outlook dé user-interface voor SharePoint. Document- en e-mailmanagement waren nog nooit zo gemakkelijk en organisaties ervaren dat de adoptiegraad van SharePoint gigantisch zal toenemen", aldus Wil Lennartz. "Iedere SharePoint-gebruiker zou Repstor affinity moeten overwegen. Wij zijn dan ook erg blij dat ShareOne de exclusieve distributeur is van het zeer succesvolle Repstor affinity.
Webinar ‘Outlook als primaire userinterface voor SharePoint? Ja dat kan!'.
Op 25 september om 16.00 uur organiseert ShareOne het webinar ‘Outlook als primaire userinterface voor SharePoint? Ja dat kan!'.
Tijdens dit webinar laten ShareOne en Repstor zien wat Repstor affinity voor een organisatie kan betekenen en de belangrijke voordelen in een live demonstratie beleven.
Deelname aan dit webinar is kosteloos. Inschrijven kan via deze link.
ShareOne, Geerweg 11, 6135 KB Sittard. Tel: +31 (0)46 458 80 10 -info@shareone.nl

Voor de redactie:

Over ShareOne
ShareOne is een Microsoft SharePoint-specialist met een focus op ECM toepassingen. Maar ook buiten dit toepassingsgebied zijn er vele tevreden klanten in diverse branches. Het efficiënter inrichten van informatiebehoeften en bedrijfsprocessen is de insteek van ShareOne.
ShareOne adviseert, implementeert en beheert SharePoint omgevingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bewezen pragmatische en professionele projectaanpak. Belangrijk is ook de Application Management dienstverlening; daarmee is ShareOne in staat bedrijfskritische SharePointomgevingen te beheren waardoor organisaties zich kunnen richten op de kernactiviteiten.
In samenwerking met Open Line biedt ShareOne organisaties de ideale cloud oplossing "SMART SharePoint Hosting" aan zodat deze kunnen beschikken over een financieel aantrekkelijk en door gecertificeerde partners beheerde professionele SharePoint omgeving. Deze omgeving draait in het moderne en goed beveiligde datacentrum van Open Line.
ShareOne bestaat sinds 2008 en groeit gestaag door. Alles draait om kwaliteit en stabiliteit.
Meer informatie: www.shareone.nl
Voor redactionele informatie: Influx PR, Apeldoorn, Jakob Brons Tel: 055-3663034 - ShareOne@influx-pr.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: