Signeersessie Hugo Borst in Winkelcentrum Etten-Leur

Persbericht geplaatst door Clickr op 18-04-2016
Signeersesssie Hugo Borst
Etten-Leur, 18 april 2016 – Op zaterdag 23 april zal schrijver Hugo Borst een signeersessie verzorgen in Winkelcentrum Etten-Leur. In boekenwinkel The Read Shop wordt Borst geïnterviewd, leest hij voor uit eigen werk en vindt er een signeersessie plaats.

Op zaterdag 23 april van 14.00 tot 15.00 uur houdt schrijver Hugo Borst een signeersessie in Etten-Leur. In boekenwinkel The Read Shop in Winkelcentrum Etten-Leur zal Hugo Borst eerst geïnterviewd worden door een journalist van de Persgroep, waarna hij kort zal voorlezen uit zijn veelgeprezen boek ‘Ma’. Aansluitend aan de boekpresentatie vindt er een signeersessie plaats en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Over Hugo Borst
Hugo Borst is een Nederlandse sportjournalist, presentator en schrijver uit Rotterdam. Borst schreef verschillende boeken, waarvan recentelijk het boek ‘Ma’. In dit boek vertelt Borst op ontroerende en vaak geestige wijze over zijn dementerende moeder. De hoofdstukken uit het boek ‘Ma’ verschenen eerder als column in de zaterdagbijlage van het Algemeen Dagblad en BNdeStem.