Sint tip: €10 korting op SeeBo Wise-Pets!

Persbericht geplaatst door Trendigo op 10-11-2014
Sint tip: €10 korting op SeeBo Wise-Pets!
De SeeBo Wise-Pets zijn niet alleen stijlvolle hoesjes voor smartphone of tablet, gericht op kinderen, maar ook leuk speelgoed om voor Sinterklaas cadeau te doen! Bij de SeeBo Wise-Pets hoort namelijk een leuke (gratis) app, waarmee je kind leuke spelletjes kan doen op de smartphone.
Er is een ruime keuze aan vrolijke Wise-Pets. Van de Mini Bear, Mini Frog tot aan de roze Mini Kitty. Deze drie zijn nu te koop met 10 Euro korting! Voor tablets zijn er nog de roze Flora en de blauwe Splashy. Ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau voor de kinderen? Zoek dan niet verder.
Maak de ervaring compleet door het interactieve boek aan te schaffen. In combinatie met de gratis app beleven je kinderen uren speelplezier met de smartphone of tablet, terwijl hij goed beschermd is. In combinatie met een Wise-Pet krijg je 50% korting op het interactieve boek.
Bekijk snel het complete assortiment Wise-Pets via onze special themapagina: http://www.trendigo.nl/acties-en-themas/themapagina-seebo-wisepets. Wise-Pets: het ideale Sinterklaascadeau voor jouw kind!