Sinterklaas is langs geweest in festivalland!

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 03-12-2011
Sinterklaas is langs geweest in festivalland!

Het is wel weer duidelijk dat Sinterklaas weer in het land is, verschillende festivals hebben afgelopen week een paar super acties bekend gemaakt met betrekking tot de kaarten waar je zeker gebruik van moet gaan maken. Zo heeft de organisatie Loveland een Loveland Holiday Special bedacht. Dit ticket is €49,- en je kunt hem gebruiken voor maar liefst 2 festivals! Voor het Loveland festival en het andere festival van de Loveland organisatie ‘909’. Er zijn maar een bepaald aantal tickets dus ben op tijd. Ook het EXIT festival heeft een actie voor de feestdagen. Vrijdag 16 december geven ze maar een bepaald aantal kaarten van €43,- weg! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus ben er snel bij want voor je het weet zijn deze 60% korting tickets zo weg. Aankomende maandag, 5 december, heeft zwarte cross het cadeau dat de voorverkoop start dubbel feest dus op 5 december! Ook de voorverkoop van Paaspop begint volgende week op 10 december, ben er overal op tijd bij!

Om het Sinterklaas gevoel nog meer te benadrukken zijn er weer veel nieuwe bekend gemaakt afgelopen week! Zo heeft Matrixx afgelopen week 3 nieuwe data bekend gemaakt voor Emporium festival op 26 mei 2012, het Dreamfields festival op 7 juli 2012 en Matrixx at the Park tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse.

Zoals gewoonlijk zijn er ook weer verschillende festivals die artiesten bekend hebben gemaakt. Zo heeft Paaspop onder andere de namen Guus Meeuwis, Kane, Nobody Beats The Drum en Erick E toegevoegd. Ook andere festivals hebben weer hun boekje open gedaan; zo heeft het Dour Festival hun eerste artiest bekend gemaakt, de heren Ministry zullen daar aanwezig zijn. Voor Primavera sound zijn Veronica Falls en Girls toegevoegd.

Er zijn ook een paar ontwikkelingen in festivalland. Zo zit Lowlands er over te denken om volgend jaar het festival via livestream uit te zenden. Waarschijnlijk gaat dit volgend jaar dan gebeuren via youtube omdat die plannen heeft om een live broadcaster te worden. Dus wie weet kan je vanaf volgend vanuit je luie stoel live via youtube Lowlands kijken! Een andere verandering is dat het KaZantip festival van Oekraïne naar Portugal is verhuisd.

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België zijn terug te vinden op http://www.festivallife.com. Wordt nu lid van de FestivalLife community en blijf voortaan op de hoogte van jouw favoriete festivals, doe mee aan diverse win acties, deel bijzondere festivalmomenten met elkaar of geniet nog even na met de foto’s.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie: (niet ter publicatie)

Voor nieuws- en persberichten, artiesten & festivals kan u contact opnemen met:
redactie@festivallife.com

Meer weten over advertentie mogelijkheden? Neemt u dan contact op met:
marketing@festivallife.com

Voor alle overige vragen kan u contact opnemen met:
info@festivallife.com