Skiadvies op skimium.com

Persbericht geplaatst door skimiumnl op 16-01-2013
Skiadvies op skimium.com

Sinds zijn oprichting stelt Skimium alles in het werk om u de meest praktisch skiverhuur te verlenen. Op de site www.skimium.combestelt u online en zonder u te verplaatsen het materiaal dat u nodig heeft om uw geliefde sport te beoefenen (ski’s, snowboards, helmen, skischoenen…), wat uw bestemming ook zij. Skimium beschikt over 300 sportwinkels in meer dan 220 stations in Frankrijk, Andora en Italië! Deze wintersportspecialisten bieden recent en goed onderhouden merkmateriaal, voor alle skiniveaus, en geven u hun beste raad, ook omtrent de nieuwe glijtechnieken. Skimium biedt u ook een praktische dienst, zoals een verzekering voor uw materiaal of uw eigen persoon, aankoop van uw skipass, optie ‘Glisse Liberté’…, evenals kortingen op de skiverhuur: tot -50% in functie van de verblijfsperiode.

Om nog meer diensten te verlenen, geeft Skimium u advies voor een goede organisatie van uw verblijf. Het plezier tijdens de skivakantie hangt gedeeltelijk af van alle details die u moet regelen vooraleer op vakantie te vertrekken. Het skiën is niet iets dat zomaar geïmproviseerd wordt, vooral als men wil genieten van de pistes en zich volop uitleven. Skimium geeft u advies, op zijn site, over wat u bijvoorbeeld moet bundelen in uw valies, wat u moet eten om met energie aan de koude en de vermoeidheid te weerstaan, hoe uw huid en uw ogen te beschermen tegen de kou en de zon…Zo zal u het principe van de ‘3 lagen kleren’ ontdekken en welke materies aantrekken om nooit kou te lijden op de pistes, of aan welke criteria uw skibril of zonnebril moeten beantwoorden. Advies om niets te vergeten en uw skiverblijf volop te appreciëren!

Skimium staat voor u ter beschikking om uw skiverblijf te vergemakkelijken in Chamonix, La Mongie, Valmorel, Courchevel, les Ménuires, l’Alpe d’Huez of Les Houches… Voor info en advies om uw skibroek te kiezen, uw wintersportvalies voor te bereiden, te genieten van een goedkope skiverhuur, met kortingen tot -50% volgens de periode, en van een praktische en geruststellende service… Neem vlug een kijkje op www.skimium.com.